Denní horoskop PANNY na 29. 7. 2022

Panna 29. 7. 2022

Možná zjistíte, že ostatní mají přístup „já na prvním místě“, který vám nesedí, Panno. Možná je budete muset probudit a říct jim: "Hej, a co ostatní?". Snažte se při předávání této zprávy nefňukat. Zoufalství nebo stěžování nikam nevede. Buďte ve svém přístupu přátelští a veselí a svět vám bude ležet u nohou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vlny oceánu nemusí být nutně u vašich dveří, aby vás dnes naladily do romantické nálady. Stejně něžně zamilovaní se můžete cítit i při otáčení talířů v kuchyňském dřezu. Pokud hledáte nový vztah, dejte si pozor, abyste se nenechali unést do oblak vínem, hudbou a fantazií. Mohlo by se stát, že se nakonec zřítíte na zem.

Práce

Když už se zdá, že jeden problém ustupuje, objeví se jiný. Dnešní práce pro vás může být těžkým bojem a její konec je v nedohlednu. Odolejte tendenci házet rukama v porážce. Pokud se budete opravdu snažit, uspějete!

Peníze

Tento týden se vám naskytne velmi zajímavá situace, protože nebeské aspekty vás budou tlačit k větší produktivitě. Aktivita v oblasti vašeho horoskopu spojená s cestováním do zahraničí, metafyzikou a vyšším vzděláním vás tlačí k rozšíření vašeho podnikání na neprobádané území. Uskutečněte to letos a v příštím roce budete sklízet ovoce.

Zdraví

Ne každý den má být převratný. Možná se přistihnete, že toužíte po nějakém šumivém pocitu, který právě teď není. Zhluboka dýchejte, uvolněte se a berte v úvahu příliv a odliv toho všeho. Udělejte něco dobrého pro své zdraví v rámci přípravy na nadcházející vzrušující časy! Pijte vodu, plánujte si jídlo dopředu, vyjděte ven a trochu si zacvičte. Nezoufejte  dobré časy jsou hned za rohem!

Přečtěte si také