Denní horoskop PANNY na 31. 12. 2022

Panna 31. 12. 2022

V souvislosti s vaší kariérou se k vám mohou dostat dobré zprávy. Může jít o zvýšení platu, Panny, nebo o nové benefity, nové plány podílů na zisku či cokoli, co může zahrnovat investice nebo peníze, které vám přijdou nad rámec výplaty. Smlouvy nebo jiné právní dokumenty, které se dnes uzavírají, by rozhodně měly pracovat ve váš prospěch, takže pokud jste jejich podpis odkládali, udělejte to dnes!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Kdybyste chtěli, mohli byste dnes dobývat jednoho člověka za druhým. Díky planetárnímu uspořádání se cítíte neporazitelní v oblasti romantiky. Naprosto si věříte a nehodláte připustit, aby se vám do cesty postavily jakékoli překážky. Mnohem lépe byste se však cítili, kdybyste mysleli na druhou osobu a její pocity. Odvažte se dát najevo, že vám na ní opravdu záleží.

Práce

Vaše tvrdohlavost se dnes projeví v plné síle. Ujistěte se, že jste si toho vědomi, abyste ji mohli zmírnit, když to bude vhodné. Celkově vám pevný přístup zajistí přízeň okolí.

Peníze

Nyní nestačí šetřit. Jste chytří, zejména pokud jde o peníze. Využití aspektu tohoto týdne se stává hlavní směrnicí. Prosazujte své kariérní cíle a zároveň se chopte nových příležitostí v pracovním životě. Jen se ujistěte, že je vaše práce stabilní, než do ní investujete vše. Někdy se věci mohou měnit tak rychle, že s nimi struktura podniku nedokáže držet krok. Chraňte své zájmy za každou cenu.

Zdraví

Vaše vnitřní a vnější já spolu v těchto dnech vedou velký dialog. Může se zdát, že máte v hlavě rádio. To právě teď pociťuje mnoho z nás. Abyste porozuměli tomu, co se říká, je důležité dodržovat několik poměrně přísných zásad: cvičte dostatečně, abyste byli dostatečně unavení a mohli usnout dostatečně brzy. Spánek, který si dopřejete během současných tranzitů, je životně důležitý. Vaše mysl potřebuje dostatek odpočinku, aby si mohla utřídit všechny informace, které máte k dispozici.

Přečtěte si také