Denní horoskop PANNY na 4. 12. 2022

Panna 4. 12. 2022

Dnes se do popředí dostávají duchovní záležitosti. Budete se chtít vrhnout do studia duchovní nebo metafyzické disciplíny, která vás nejvíce osloví. Možná se k vám budou chtít přidat přátelé nebo skupina. Setkání s ostatními by mohlo povzbudit váš intelekt, představivost a ducha. Na konci dne si zapište své myšlenky. Vydejte se na dlouhou procházku, abyste si vyčistili hlavu a mohli usnout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

I když v hloubi duše víte, že máte pravdu, přesto stojí za to si o tom promluvit a ujistit se, že váš partner (současný nebo budoucí) situaci chápe. Oba toužíte komunikovat na hlubší úrovni, než jakou mohou poskytnout pouhá slova. I když si možná nebudete rozumět, můžete se přinejmenším přijmout takoví, jací jste.

Práce

Vaše nerozhodnost je dnes horší než kdy jindy, což vám nesmírně ztěžuje efektivitu v práci. Dejte si dlouhý oběd a pokud možno přestaňte pracovat dříve. Nemá smysl chodit kolem horké kaše, když je lepší si zdřímnout.

Peníze

Díky vesmíru je teď vaše produktivita zcela mimo hru. Pokud jste nedávno zahájili nový projekt, počítejte s určitým zpožděním. Je to skvělý čas vytáhnout finanční plán, který jste chtěli dokončit, znovu si přečíst vše, co bylo dříve matoucí, a ujasnit si všechny pojmy, kterým nerozumíte. Později je budete moci uvést do praxe.

Zdraví

Možná se dnes zapojíte do hlubokého rozhovoru. Je zde prostor pro neobvyklé vyjádření - možná humorné nebo jinak překvapivé. Je důležité zůstat při zemi a létat pod radarem, abyste se nedostali do záplavy. Zůstaňte v souladu se svým tělem, protože můžete pociťovat neobvyklý hlad nebo toužit po nějaké neobvyklé chuti či koření. Řiďte se svými instinkty a uspokojujte se, objevujte nové. Také se dnes večer snažte být brzy v posteli. Vaše tělo ocení odpočinek navíc.

Přečtěte si také