Denní horoskop PANNY na 4. 5. 2023

Panna 4. 5. 2023

Cvičíte v poslední době příliš důsledně, Panno? Pokud ano, můžete pociťovat drobné bolesti. Po většinu dne dejte pauzu nohám. Při cvičení se soustřeďte na protahování. Pokud můžete, věnujte čas koupeli ve vířivce. Jóga nebo tai-či by vám dnes mohly posloužit stejně dobře jako aerobik. Zůstaňte u nich!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace vás vybízí k tomu, abyste projevili větší vřelost někomu, koho byste rádi lépe poznali, ale z určitých důvodů se mu vyhýbáte. Zdá se, že i oni k vám chovají podobné city a také se snaží držet při zemi. Oběma by vám prospělo, kdybyste byli otevřenější a upřímnější a umožnili si ve vzájemném chování více spontánnosti.

Práce

Dnes byste mohli na svém pracovišti jednat s některými silnými a asertivními osobnostmi. Možná budete muset být mimořádně trpěliví s každým, kdo se snaží tlačit na pilu. Mírný, ale pevný postoj je brzy přiměje, aby se zmírnili, a vy pak můžete věci vyřídit.

Peníze

Tento týden máte napjatý vztah mezi domovem a kariérou. Možná jste zahlceni prací nebo máte pocit, že vaše kariéra nyní představuje příliš mnoho překážek. Zároveň jsou váš domácí život a vnitřní pocity přinejlepším bouřlivé. Nastolte rovnováhu tím, že budete pečlivě sledovat své peněžní toky, abyste zmírnili stres. Odtud se věci začnou vyvíjet k lepšímu.

Zdraví

Dnešní astrální konfigurace vám přináší silnou dávku energie, kterou můžete využít jakýmkoli způsobem. Je však třeba říci, že nevyslyšena může být tato energie depresivní. Doporučujeme vám ji využít následujícím způsobem: navenek a v rámci dané struktury. Zařaďte se do pravidelného cvičebního režimu. Začněte s mírou, abyste se nenechali odradit. Rutinní aerobní cvičení stabilně zvýší hladinu vaší energie a zabrání poklesu, který přichází s nedůsledností.

Přečtěte si také