Denní horoskop PANNY na 4. 8. 2022

Panna 4. 8. 2022

Co se děje ve vašich obvykle přátelských vztazích, Panno? Zdá se, že hledáte hádku. Že by vám někdo ukradl vedoucí pozici, o kterou jste stáli? Máte tendenci být rádi v čele skupiny a nyní se setkáváte s odporem. Zapojte se proto do nového skupinového projektu, aby se všichni usmířili. Přemýšlejte o tom, že pojedete na výlet.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Na tango jsou sice potřeba dva, ale stačí jeden, aby celý tanec pořádně zkazil, protože mu prostě chybí dovednosti, nebo protože je odhodlaný ho zkazit. Dnes možná zjistíte, že buď vy, nebo váš milovaný člověk sabotuje nějakou oblast vašeho společného života, možná nevědomky. Musíte si to přiznat a posunout se dál.

Práce

Někdo na vašem pracovišti, možná dokonce váš šéf, změní názor na problém, který se vás přímo týká. Tento obrat v rozhodnutí pro vás znamená velkou příležitost a možná i vyšší plat. Mějte oči otevřené.

Peníze

V tomto týdnu vám všechny plány a společenské aktivity kazí aspekty, které se projevují zpožděním a nepříjemným nedostatkem komunikace. Vaši přátelé vás přesto mají rádi. Jen se vám z nějakého důvodu nemohou dovolat. Nejvíce pozornosti potřebují místa, která jsou daleko. Zahraniční cesty jsou indikovány jak pro zábavu, tak pro rozšíření vašeho podnikání do širšího světa.

Zdraví

Dnešní nebeská atmosféra probudí vaši ohnivou povahu a vy se budete chtít ocitnout v posilovně nebo běhat po stezce, abyste toho co nejlépe využili! Planetární konfigurace také napovídá, abyste si ve svém životě zachovali pestrost prostřednictvím střídání druhů fyzických aktivit, kterým se věnujete. Využijte co nejvíce vysoké energie a dejte si pozor, abyste se jí nenechali pomátnout tak, že si ji zvnitřníte a necháte ji narušit své emocionální jádro.

Přečtěte si také