Denní horoskop PANNY na 5. 10. 2022

Panna 5. 10. 2022

Přátelství se vám nyní překvapivě daří, a proto v nich hledejte podporu. Plány do budoucna mohou být nejisté, proto si s nimi nyní nedělejte starosti. Důležité je vychutnávat si každý okamžik a děkovat za každý nádech. Měli byste se cítit dobře, a tak podnikejte agresivní akce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planety vám mohou přinést určitou volnost. Můžete být částečně nebo zcela vášniví, ale nevyhnete se tomu, aby se mezi vámi vytvořilo hluboké pouto. Může to být k někomu z minulosti nebo k někomu, kdo se podobá příteli, ale těžko mu budete odolávat, takže se o to ani nepokoušejte. Ve skutečnosti toho máte společného víc, než se na první pohled zdá.

Práce

Až dnes večer zapadne slunce, spočítejte si, kolik věcí jste stihli, a poplácejte se po zádech, místo abyste mysleli na to, co všechno ještě musíte udělat. Pogratulujte si k tomu, co jste dokázali. Zasloužíte si být odměněni.

Peníze

Obvykle umíte dobře vydělávat a investovat peníze jednoduše proto, že zpravidla dbáte na bezpečnost. Nyní vaše jistota spočívá ve způsobu, jakým se oblékáte, mluvíte s ostatními a vytváříte svou image. Odtud se můžete dostat na úroveň, na které máte být. Jakékoli neúspěchy, kterým nyní čelíte, jsou dočasné a mají vás naučit něco o vaší odolnosti a vynalézavosti.

Zdraví

V těchto dnech se kolem nás točí spousta energie, ale máte výhodu uzemněné energie, pokud se rozhodnete ji využít („využijte ji, nebo ji ztratíte rozhodně platí!). Možná byste měli zvýšit příjem vody a snížit příjem kofeinu a sycených látek. Vyhýbejte se těžkým jídlům a udržujte si přirozenou energii v dobré pozici konzumací domácích polévek a salátů připravených z čerstvé sezónní zeleniny. Tyto drobné snahy mohou mít maximální účinek.

Přečtěte si také