Denní horoskop PANNY na 5. 12. 2022

Panna 5. 12. 2022

Dnes by se vám mohla naskytnout příležitost podnikat z domova, možná v oblasti metafyziky. Nebuďte překvapeni, pokud se hned rozběhne. Mohou se do něj chtít zapojit přátelé nebo bývalí obchodní partneři. To stojí za vážné zvážení. Výhody díky úsilí druhých jsou nyní silně naznačeny. Připravte se na skvělou budoucnost a začněte si ji užívat již nyní!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud si nedáte pozor na to, jak formulujete některé požadavky, je pravděpodobné, že součástí dnešního obchodu bude více než jen několik problémů s egem. Mohli byste na svého partnera (současného nebo budoucího) působit mnohem tyranštěji, než jste kdy zamýšleli. Možná se za touto chybou skrývá porucha komunikace, ale autentické sdílení od srdce k srdci rychle přinese řešení.

Práce

Většinu dne strávíte hašením požárů kolem sebe, místo abyste se soustředili na vlastní práci. Zdá se, že se všichni hádají, a pro vás jako pro mírotvorce je přirozené hrát roli diplomata. Hrdě se této role chopte.

Peníze

Díky vesmíru je teď vaše produktivita zcela mimo hru. Pokud jste nedávno zahájili nový projekt, počítejte s určitým zpožděním. Je to skvělý čas vytáhnout finanční plán, který jste chtěli dokončit, znovu si přečíst vše, co bylo dříve matoucí, a ujasnit si všechny pojmy, kterým nerozumíte. Později je budete moci uvést do praxe.

Zdraví

Ve vašem nejlepším zájmu bude, abyste se dnes plně zapojili do toho, co děláte. Zapněte své vnitřní světlo a pracujte, jak nejlépe dovedete, a ujišťuji vás, že to bude oceněno. Stejně soustředěnou pozornost věnujte i sami sobě. Dopřejte si plný užitek z trochy cvičení, speciálního jídla, které vyživí vaše tělo, a příjemného odpočinku před spaním, abyste zklidnili své myšlenky a zamysleli se nad svým dnem. Tato doporučení by vás mohla uchránit před problémy!

Přečtěte si také