Denní horoskop PANNY na 7. 9. 2022

Panna 7. 9. 2022

Silná touha po novém románku, ať už s novým nebo stávajícím partnerem, by vás dnes mohla přemoci, Panny. Možná budete v pokušení udělat cokoli, abyste toho dosáhli. Nepouštějte se do toho – dnes na to není ten správný den! Mohlo by to způsobit problémy. Zajděte si na romantický film nebo si přečtěte pikantní román. Hledejte to, po čem toužíte, až za několik dní. Poté mít lepší výsledky!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zajímá vás, proč se váš milostný život nevyvíjí dobře? Může to být určitý postoj, ze kterého váš vztah visí jako ze skály. Možná vás pronásleduje něco z minulosti a brání vaší přítomnosti ve vývoji. Možná to bude chtít trochu klidného rozjímání, abyste získali správnou perspektivu, ale bude to stát za to.

Práce

Dejte ostatním najevo, že se nenecháte odstrkovat. Postavte se za sebe a uplatněte svou sílu a vůli. Máte skvělé nápady, tak je nechte zaznít, místo abyste si je mumlali pod nosem, když vás nikdo neposlouchá.

Peníze

Nyní vás čeká mimořádné překvapení. Harmonický aspekt poskytuje spoustu tvůrčích nápadů, nemluvě o talentu k jejich realizaci. Mezitím také získáte impuls a odhodlání jednat ve všem, čeho chcete dosáhnout. Vzhledem k tomu, že ovlivňuje vaše sebevyjádření, je to skvělý čas pro kreativní lidi, kteří chtějí prodávat své výrobky. Brainstormujte o nových místech, kde byste mohli prodávat to, co jste vytvořili.

Zdraví

Současný planetární aspekt ve vás může vyvolat pocit, že neexistuje způsob, jak se přiblížit k citům, aniž by došlo k nějakým potížím. Pocity druhých lidí můžete vnímat jako překážky nebo jako něco, s čím je příliš těžké se vypořádat. Vaše vlastní pocity se mohou zdát nedosažitelné nebo zdrcující. Zkuste si najít klidný čas na to, abyste se soustředili a našli své emocionální jádro. Vliv jakéhokoli prvku na vás je silnější, když si ho neuvědomujete, proto se snažte věnovat pozornost tomu, co cítíte, nějakým cvičením.

Přečtěte si také