Denní horoskop PANNY na 9. 10. 2022

Panna 9. 10. 2022

V domácnosti vládne štěstí, protože vaše domácnost nadále zažívá úspěch. Může vás navštívit někdo nový. Očekávejte spoustu příchodů a odchodů a jeden nebo dva improvizované večírky. Meditace a rozjímání by vám mohly poskytnout inspiraci pro nové projekty a vy byste mohli strávit nějaký čas zapisováním nápadů a vymýšlením způsobů, jak k nim přistoupit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Můžete mít pocit nereálnosti. Je to den, kdy se můžete soustředit na atmosféru, naladit se na jemné a subtilní city, které k sobě chováte a které vás spojují téměř mystickým poutem. Nejedná se o nic pozemského, spíše o druh smyslnosti, která přesahuje tělo a pět smyslů do nebeské sféry.

Práce

Vaše sebepojetí je otřeseno díky těm, kteří se vás snaží ovládat pomocí své moci. Buďte sebevědomí a nedovolte druhým, aby měli navrch, zejména proto, že víte, že máte pravdu. Neustupujte, i když tlak bude velký.

Peníze

Obvykle umíte dobře vydělávat a investovat peníze jednoduše proto, že zpravidla dbáte na bezpečnost. Nyní vaše jistota spočívá ve způsobu, jakým se oblékáte, mluvíte s ostatními a vytváříte svou image. Odtud se můžete dostat na úroveň, na které máte být. Jakékoli neúspěchy, kterým nyní čelíte, jsou dočasné a mají vás naučit něco o vaší odolnosti a vynalézavosti.

Zdraví

Využijte dnešní planetární energii k tomu, abyste se rozhýbali! Fyzický portrét pro vás je pes směrem dolů. Pokud tuto velmi oblíbenou jógovou pozici neznáte, je to jako dělat kliky, ale zvednout zadek přímo ke stropu, takže vaše tělo tvoří obrácené V a podlahy se dotýkají pouze chodidla a dlaně. Tato pozice uvolňuje veškeré napětí v krku a ramenou, kde ho obvykle cítíte nejvíce!

Přečtěte si také