Denní horoskop RAKA na 1. 1. 2023

Rak 1. 1. 2023

Rak, dnes můžete pociťovat tlak vnitřních přání a vnějších požadavků. I když byste dnes nejraději zůstali v posteli s peřinou přitaženou až k bradě, svět se dožaduje vaší pozornosti. Váš telefon zvoní jako o život a e-mailová schránka se plní tak rychle, jak ji dokážete vyprázdnit. Jen pro dnešek si přejete, aby všichni odešli. Bohužel, žádné štěstí. Slíbíte si, že si dopřejete trochu odpočinku, jakmile se vrátíte domů. Doufejme, že nikdo nebude bušit na dveře!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární energie vás může přimět k zamyšlení nad celým pojmem láska a milostné vztahy. Někdy se zdá, že je jednodušší si celý vztah jen přehrát v mysli, než ho skutečně prožít v realitě. Nedovolte však, aby vám dnešní události natrvalo zažlutily pohled na věc. Situace se brzy zlepší a vy se budete divit, proč jste o milované osobě vůbec pochybovali.

Práce

Dnes se budete cítit poněkud nesourodě s lidmi kolem sebe. Snažte se z tohoto jevu neobviňovat sami sebe. Uvědomte si, že to jednoduše souvisí s náročnou vesmírnou energií tohoto dne. Vztahy budou zítra lepší. Počkejte si na to.

Peníze

Vaše finanční situace sice není taková, jakou byste si přáli, ale užitečný aspekt vám tento týden zvedne morálku. Důraz na minulé životy a karmu vás nabádá, abyste si dávali pozor na to, jak se chováte, zejména pokud jde o vaše slova, která mohou vážně zranit. Mezitím přicházejí peníze, když využijete společné investice a nemovitosti.

Zdraví

Právě teď je stimulováno mnoho nevědomého materiálu a vy obvykle nemáte rádi takové věci. Způsob, jakým s nevědomím naložíte, je na vás. Vyberte si nějakou oblast svého života - například stravu, a rozhodněte se ji agresivně zlepšit. Zavedením nových výživných látek (tofu, kořenová zelenina, koření) a naučením se, jak je připravit, bude váš skrytý pocit povzbuzen k tomu, aby se vám riskantně přihlásil o slovo.

Přečtěte si také