Denní horoskop RAKA na 13. 12. 2022

Rak 13. 12. 2022

Dobré zprávy o penězích vás mohou naplnit nápady, jak je utratit, zejména za bydlení. Možná potřebujete nový nábytek nebo jste přemýšleli o malování či rekonstrukci. Je to skvělá doba k tomu, pokud budete opatrní a nenecháte se přemoci svou bujností. Nechcete přece, abyste museli znovu malovat nebo odnášet nepotřebný nábytek zpět do obchodu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Můžete lehce a milostně flirtovat s mnoha lidmi způsobem, který vám tak dobře jde, a nikdo vás nebude brát příliš vážně ani vás nebude nutit do něčeho příliš náročného. Pokud se chcete jen bavit a být společenští, můžete si to náramně užít a přitom odejít svobodně.

Práce

Věrnost vaší práci je klíčovou součástí vašeho úspěchu – zejména dnes. Prokažte ji tím, že uděláte krok nad rámec toho, co se od vás očekává. Pokud ve svém současném zaměstnání necítíte touhu věnovat se tomuto stupni, najděte si nové.

Peníze

Pravděpodobně se nyní nacházíte ve finanční tísni. Pokud jde o změnu zaměstnání nebo kariéry, téměř jen mluvíte a málo konáte, nebo máte problém s tím, aby vás někdo vyslyšel, pokud jde o peníze. Ačkoli vám to nyní nemusí být příjemné, planetární spodní proudy zvláštním způsobem mění váš vnitřní život, a tím i vaši schopnost projevovat peníze v budoucnosti.

Zdraví

Pamatujte, že nezáleží na situaci, ale na tom, jak ji zvládnete. Pokračujte ve vědomém dýchání a soustřeďte se na svůj dech při cvičení a při usínání, což je způsob, jak zvýšit uvědomění. To, co jíte, je důležité, ale důležitější je, jak si dnes vkládáte jídlo do úst. Nejprve se ujistěte, že jídlo vašemu tělu a mysli chutná. Dále si jídlo před začátkem jídla příjemně naaranžujte. Soustřeďte se. Jezte pomalu a s chutí.

Přečtěte si také