Denní horoskop RAKA na 15. 11. 2022

Rak 15. 11. 2022

Možná máte pocit, že vám dnes došla šťáva. Možná se sami sebe ptáte, jestli to, co děláte, stojí za to. Nezoufejte. Brzy se objeví přítel, který vám pomůže. Jakmile znovu nastartujete motor, už vás nic nezastaví. Nebojte se na sebe upozornit. Nikdo se nedozví, že potřebujete pomoc, pokud o ni nepožádáte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pravděpodobně budete mít pocit odcizení od druhých, zejména od partnera (současného nebo budoucího). Může se zdát, že ať děláte, co děláte, nemůžete se k němu dostat nebo mu dát najevo své obavy. Oba možná budete potřebovat strávit nějaký čas o samotě, abyste se mohli lépe sblížit, až se nakonec dáte znovu dohromady.

Práce

Dovolte si snít. Najděte kreativní řešení problémů, kterým v současnosti čelíte. Stejné staré metody přinesou stejné výsledky. Nyní je čas přijmout něco nového. Pohled na širší souvislosti vám pomůže dokončit vaše hledání.

Peníze

Nyní jsou tyto aspekty podobné, jako kdybyste se snažili nacpat zapálený dynamit do malé krabičky. Je pozitivní a dokáže vás pohánět kupředu k vašim cílům, ale je třeba s ním zacházet opatrně, protože je v něm hodně síly. Mohli byste ztratit nervy se spolupracovníky, šéfy, přáteli i členy rodiny. Místo toho si ujasněte, kde chcete být, a určete si směr, kterým se tam dostanete.

Zdraví

V tomto období si užíváte nebeskou atmosféru a planetární konjunkce vám pořádně zatopí. Ve skutečnosti, pokud zjistíte, že máte chuť na kořeněná jídla, může to být znamení, že v sobě máte spoustu ohnivé energie, která čeká, až se dostane ven! Zajděte si do posilovny nebo si najděte jiný způsob, jak si alespoň třikrát týdně zacvičit. Pijte hodně vody, abyste vyrovnali všechen ten oheň a odplavovali toxiny, které se při cvičení uvolňují.

Přečtěte si také