Denní horoskop RAKA na 16. 5. 2023

Rak 16. 5. 2023

Dnes byste se měli cítit a vypadat skvěle, Raci. Váš šarm a společenské dovednosti jsou na vysoké úrovni a díky vaší veselosti a konverzačnímu nadání byste měli být vítaným hostem na každé společenské akci. A měli byste být pozváni na mnoho takových, možná až příliš mnoho. Užívejte si tento zvláštní čas družnosti a přátelství.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní aspekt naznačuje možnost setkání, mohlo by se jednat o osobu, která se vám bude chtít svěřit a mluvit s vámi tak, jak to zřejmě nedokáže s nikým jiným. Existuje zde potenciál navázat spojení na opravdu hluboké úrovni. Mějte otevřenou mysl a uvidíte, jak se to vyvine.

Práce

Jste důležitou součástí většího celku. Práce, kterou děláte, je významná – má smysl. Dnes se pravděpodobně dostaví napětí, ale nenechte se jím vyvést z míry. Podívejte se na celkový obraz a vydržte navzdory svým protivníkům. Buďte silní.

Peníze

Tento týden máte od vesmíru zelenou k rozšíření svého hledání zaměstnání. To platí, pokud hledáte práci nebo dokonce uvažujete o změně zaměstnání, pokud to, co děláte nyní, pro vás nemá skutečný smysl. Je také čas zvážit, zda si půjčit nějaké finanční prostředky.

Zdraví

Postavení planet dnes posiluje vaše odhodlání něco udělat. Namiřte šíp přesně tam, kam chcete, ale nepouštějte tah z ruky příliš brzy. Váš cíl je tímto tranzitem podporován, ale vaše dychtivost po dobrém konci věcí by mohla způsobit předčasné soudy. Využijte svého odhodlání a soustředění spíše k dokončení již započatých úkolů, než k začínání nových. Užívejte si uspokojení z toho, že děláte to, co je pro vaše tělo správné: cvičte, dobře jezte a pijte dostatečné množství vody.

Přečtěte si také