Denní horoskop RAKA na 17. 3. 2023

Rak 17. 3. 2023

Dnes byste se, Raku, měli cítit obzvlášť přitažlivě, romanticky a sexy. Každý současný nebo potenciální milostný partner, kterého potkáte, vám pravděpodobně bude věnovat velkou pozornost a bude chtít naplánovat, abyste se dali dohromady. To by mohlo být přesně to, co potřebujete, protože posledních několik dní pro vás mohlo být obtížných. Vyjděte z domu a trochu se pobavte. Každý to občas potřebuje!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nemusíte předstírat, že je dnes všechno v pořádku. Co vám teď při současných tranzitech planet opravdu nepomůže, je buď trucování, nebo váš další zvyk schovávat se ve své ulitě, protože vlastně nevíte, jak problém překonat. Konstruktivnějším přístupem by mohlo být nalezení radikálnější perspektivy, která nabízí nadějné východisko, a podle ní pak jednat.

Práce

V některé oblasti svého života nejste v rovnováze, což má negativní vliv na vaši kariéru. Zdá se, že vás nějaký druh přílišného požitkářství odvádí od toho, kde byste měli být, pokud jde o vaši práci. Podívejte se na to nyní.

Peníze

Možná budete v pokušení vyprávět svůj příběh více než jedním způsobem. Možná zjistíte, že váš stůl je zahlcený zprávami od jiných lidí, kteří hledají práci, chtějí přispět do svých organizací nebo jen chtějí dohnat resty. Máte však také zasněnou náladu a snadno byste mohli vymyslet úžasnou zápletku pro další Velký americký román. Vaše kreativita pracuje na plné obrátky.

Zdraví

Ve vzduchu dnes panuje značná harmonie. Dejte si příležitost naladit se na ni prostřednictvím jógy nebo třeba nějaké individuální tantrické praxe, která vás možná už teď baví. Je úžasným přínosem mít v rozvrhu jógu, protože uklidňuje mysl a zároveň tonizuje tělo. Abyste získali maximální užitek, musíte chodit pravidelně. Zažijete pocit zvýšené pohody.

Přečtěte si také