Denní horoskop RAKA na 18. 3. 2023

Rak 18. 3. 2023

Dnes bude vaše představivost pravděpodobně pracovat na plné obrátky, Raku, a bude čerpat z minulých obrazů a událostí, na které jste možná zapomněli. Možná budete přemýšlet o komerčním potenciálu svých myšlenek. Rozhovor s přítelem, který se v této oblasti vyzná, by mohl být poučný. Zapište si své nápady a v příštích dnech se o různých možnostech dozvíte co nejvíce. Možná budete překvapeni!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace naznačuje, že se vám otevírají nové vzrušující možnosti, pokud jde o lásku a romantiku, ale skutečně to vyžaduje, abyste změnili svůj postoj v jednom nebo dvou významných směrech. Můžete začít právě teď tím, že si určíte, že budete dělat několik věcí jinak. Začněte tím, že si prohlédnete svůj šatník a poskládáte ho novým a originálním způsobem.

Práce

Celkové tempo se dnes poněkud zpomalí a zjistíte, že to je trend pro následující tři týdny. Během této doby byste se měli soustředit na shromažďování faktů a plánování. Není kam spěchat. Nespěchejte a buďte trpěliví.

Peníze

Možná budete v pokušení vyprávět svůj příběh více než jedním způsobem. Možná zjistíte, že váš stůl je zahlcený zprávami od jiných lidí, kteří hledají práci, chtějí přispět do svých organizací nebo jen chtějí dohnat resty. Máte však také zasněnou náladu a snadno byste mohli vymyslet úžasnou zápletku pro další Velký americký román. Vaše kreativita pracuje na plné obrátky.

Zdraví

Pokud se dnes cítíte přetíženi, oddejte se svým pečovatelským vlastnostem, abyste se ochránili před jakoukoli újmou. Netlačte na sebe. Pokud se můžete věnovat nějakému druhu cvičení, doporučujeme to, ale nezapomeňte, že odpočinek je stejně důležitý jako aktivita. Dopřejte si horkou koupel s kapkami levandulového oleje a udělejte si čas sami na sebe, pište si deník nebo poslouchejte hudbu. Způsob, jakým se k sobě chováme, když se cítíme pod psa, hluboce ovlivňuje naše zdraví.

Přečtěte si také