Denní horoskop RAKA na 18. 4. 2023

Rak 18. 4. 2023

Sourozenec nebo soused se nemusí cítit příliš komunikativní, Rak. Může se zdát, že se tato osoba nechová svým obvyklým, přátelským způsobem, ale nesdělí vám proč. Dopřejte mu nebo jí přestávku. Možná se objevila nějaká nepříjemná zpráva, na kterou váš přítel nemůže přestat myslet. Do zítřka by se měl vrátit ke svému obvyklému já. Buďte trpěliví.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace podporuje vznik velmi vášnivých citů týkajících se někoho, koho jste kdysi znali. Možná si ani nepamatujete, že byste si jich tehdy nějak zvlášť všímali. Při opětovném setkání s nimi však můžete zjistit, že je pro vás obtížné ovládat své emoce. Jelikož jste přirozeně málomluvní, budete se pravděpodobně snažit to všechno skrývat, ale ve skutečnosti by bylo lepší to nedělat.

Práce

Když se říká, že starého psa novým kouskům nenaučíš, pravděpodobně máte pocit, že se mluví o vás. Někdo se vás dnes pravděpodobně pokusí naučit nový trik, ale možná nebude příliš úspěšný. Snažte se zachovat si otevřenou mysl.

Peníze

Vaše kariéra by se mohla posunout kupředu, ale dejte si pozor na potíže. Může se stát, že se někdo, třeba konkurent, bude snažit nabourat vaše území nebo že někdo neúmyslně zraní vaše city. Vaše dluhová situace prochází potřebnou změnou. Vyjasněte si ji a budete díky tomu mnohem šťastnější.

Zdraví

Neberete překážky jako důvod k ústupu nebo vzdání se. Je však důležité rozpoznat, kdy se potýkáte s velkým tlakem, abyste si v případě potřeby mohli dopřát trochu péče. Tlak si do jisté míry užíváte, ale každého z nás může unavit, a když se vyčerpá, je třeba povolat naši kreativitu, aby nám vrátila jiskru do každodenního života. Zvažte, že si dopřejete masáž jako speciální potěšení.

Přečtěte si také