Denní horoskop RAKA na 21. 2. 2023

Rak 21. 2. 2023

Významná osoba ve vašem životě nyní potřebuje vaši podporu, ne poučování, Raku. Dejte mu nebo jí najevo, že jste připraveni naslouchat a jakkoli pomoci, ale neduste svého partnera laskavostí. On nebo ona za vámi přijdou, až budou připraveni. Do té doby se, Raku, věnujte svým fyzickým potřebám. Pokud vaše tělo touží po pohybu, proč nezvýšit počet kilometrů běhu nebo nepřidat další čas na cvičení v posilovně? Koneckonců nepřítomnost dělá srdce příjemnějším.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přestože s vaším partnerem (současným nebo budoucím) obecně nemáte problém spolu vycházet, může se vám zdát, že současné planetární uspořádání poněkud tlumí vaše romantické nadšení. Může to být dobrá příležitost k tomu, abyste si našli čas o samotě a zamysleli se nad tím, co oba od svého života a od svého vzájemného vztahu chcete, a to samo o sobě vám může umožnit posílit vaše závazky.

Práce

Nebojte se jít zkratkou, abyste se dostali na vrchol. Naslouchejte radám těch, kteří již prošli vaší cestou. Nejlepší přístup nemusí být nutně ten, který je nejzřejmější. Spoléhejte se na lidi místo na příručky.

Peníze

Tento týden se můžete cítit frustrovaní při snaze o finanční pokrok. Vaše zadluženost je předmětem nežádoucí pozornosti. Pokud si nedáte pozor, mohli byste snadno upadnout do deprese. Dobrou zprávou je, že máte spoustu energie na to, abyste vytrvali a vše splatili. Možná ji budete chtít rozfofrovat na rodinu a zábavu. Odolejte tomuto nutkání, alespoň pro tento týden.

Zdraví

Nejste tak bezmocní, jak si myslíte. Bez ohledu na to, co si myslíte, že nelze zvrátit – někde uvnitř se skrývá emocionální odvaha, která je nutná ke změně směru věcí. Pokud už je to nějaký čas, co jste naposledy cvičili, udělejte dnes jen něco málo: choďte co nejvíce pěšky, včetně chůze na schůzku nebo na nákup, místo abyste jeli autem nebo autobusem. Pamatujte, že každá cesta začíná prvním krokem. Zhluboka se nadechněte a dodejte si odvahu, abyste ho udělali.

Přečtěte si také