Denní horoskop RAKA na 21. 4. 2022

Rak 21. 4. 2022

Pokud už nechcete opakovat stejné drama, nehrajte s nimi dál, Raci. Tím, že se stavíte do role oběti, se otevíráte manipulaci a kontrole ze strany druhých. Abyste zastavili opakující se vzorec, je pro vás zásadní, abyste se postavili a uznali, že máte důležitou roli v procesu uzdravování. Uvědomte si, že máte sílu a odvahu se změnit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní postavení nebeských těles s sebou přináší vědomí, že váš současný vztah má za sebou určitý kilometrový úsek. Oba si náhle uvědomíte, že abyste z něj udělali úspěch, kterým by snadno mohl být, budete muset udělat nezbytnou práci na motoru. Dnes si však můžete spokojeně užívat lehčí a romantičtější stránky svého vztahu a posilovat vzájemnou důvěru.

Práce

Někdo na pracovišti se s vámi dá do řeči. S největší pravděpodobností tento rozhovor uvítáte, protože k této osobě tajně chováte city a velmi rádi si vyslechnete, co vám chce říct. Nenechte se však příliš unést.

Peníze

Tento týden máte výhodu pochybností díky vlivům v oblasti politiky a skupin. Sen, který vám leží na srdci, má šanci se rozvinout, protože vaše sociální sítě vás spojují s lidmi, které potřebujete znát. Možná budete muset věnovat více pozornosti zábavě, romantice a dětem. Přeneste tuto radostnou energii do své práce.

Zdraví

Dnešní pohyb planet ve vás probudí snílka. Ano, přemýšlejte o tom, co si přejete, a s vaší typickou vytrvalostí a odhodláním toho pravděpodobně dosáhnete. Je vhodná doba zaměřit se na kosterní systém a kůži. Těmto dvěma systémům velmi pomáhá pití velkého množství čerstvé vody po celý den, každý den. Voda pomáhá vylučovat odpadní látky přes kůži a zmírňuje tlak, který se vytváří kolem kloubů.

Přečtěte si také