Denní horoskop RYB na 1. 2. 2023

Ryby 1. 2. 2023

Možná máte pocit, že se kolem vás děje něco, čeho se nemůžete chytit, Ryby. Vaše mysl poskakuje sem a tam, jako byste sledovali míček v tenisovém zápase. Věci kolem vás se mohou rychle měnit. Možná máte pocit, že je na čase naskočit do rozjetého vlaku. Dívejte se, než skočíte, a nechte se unášet proudem. Nezapomeňte, že nejlepší rozhodnutí se nedělají vždy mozkem, někdy se dělají srdcem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Partneři mohou být dnes obtížně srozumitelní. Máte-li nějaké choulostivé téma, které je třeba probrat, a nejste si zcela jisti, jak na to, možná bude lepší, když se o to teď ani nebudete pokoušet. Můžete se dočkat velmi intenzivní reakce, nebo také žádné. Pravděpodobně je dobré se zatím soustředit na jiné věci.

Práce

Najednou vidíte světlo na překážkách, které vám stály v cestě několik měsíců. Najednou máte pocit, že děláte pokroky v problému, který vás už delší dobu držel ve slepé uličce. Sebevědomě se vrhněte vpřed.

Peníze

Aspekty ve vašem peněžním sektoru vás mohou přimět k panice, odkud přijdou vaše peníze. Ale místo toho, abyste přešli do režimu přežití, přemýšlejte o tom, kde můžete stavět nebo jste stavěli v minulosti. Vesmír odměňuje tvrdou práci vkládanou po dlouhou dobu. Jak již bylo řečeno, pozitivní aspekt v tomto týdnu naznačuje, že něco, co souvisí s domovem nebo s domy obecně, vám může umožnit přístup k penězům, o kterých si neuvědomujete, že je máte.

Zdraví

Vlivem dnešní konjunkce planet by se mohlo stát, že se věci budou zvládat poněkud obtížněji. Ať už pozitivní, nebo negativní, ve vašem středu je nyní spousta energie a vy musíte zůstat aktivní, abyste věci zvládli. Kdykoli můžete jít pěšky místo jízdy autem nebo autobusem, udělejte to. Když se rozhodujete o tom, co jíte, vybírejte vždy ve prospěch svého těla. Vašim chuťovým buňkám to vadit nebude. Jezte lehká, výživná jídla.

Přečtěte si také