Denní horoskop RYB na 1. 7. 2022

Ryby 1. 7. 2022

Dalo by se říci, že jste rádi uznáváni, Ryby. Dnes budete moci předvést své vůdčí schopnosti. Celý den budete organizovat. Přijmete své povinnosti a vaše chytrost vám pomůže přijmout výzvy dne. Zůstaňte však pokorní a své jednání zjednodušte, zejména po intenzivních emocích.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

S dnešním aspektem ve hře se budete mít báječně. Pokud se chystáte na menší večírek nebo nějakou oslavu, pokud je to možné, pak si nejen užijete, ale mohli byste potkat někoho, kdo je vším, co jste hledali. Možná budete muset sebrat větší sebedůvěru, abyste tam šli a oslovili ho, ale rozhodně to bude stát za to.

Práce

Po většinu dne se budete cítit na vrcholu sil. Jen si dejte pozor, abyste si příliš nevěřili. Když se dnes budete prosazovat, musíte si uvědomit, že lidé, kteří obvykle souhlasí s tím, co říkáte, by vám to mohli vrátit s odporem.

Peníze

Čeká vás několik výzev. Vaše vztahy jsou nejvíce ovlivněny současnými nebeskými konfiguracemi. Vesmír vás tlačí k tomu, abyste se trochu více rozšířili, zejména pokud jde o vaše spolupracovníky. Poznejte je lépe a možná zjistíte, že se s nimi sblížíte. Potřebujete všechny přátele, které můžete získat!

Zdraví

Mezi svými přáteli jste známý svým rozumným úsudkem. Tento měsíc však neposuzujte své osobní potřeby. Pokud potřebujete více spánku, neztrácejte čas zdůvodňováním hodin navíc nebo snahou pochopit, jaký "důvod" pro tuto změnu existuje. Tělo si velmi jednoduše diktuje, co potřebuje. Pokud spíte dobře, užívejte si vědomí, že nějakým způsobem rostete - když ne fyzicky, tak emocionálně - a proto spíte více.

Přečtěte si také