Denní horoskop RYB na 1. 9. 2022

Ryby 1. 9. 2022

Možná vás mate vaše srdce, Ryby. Může být velmi frustrující, když nedokážete udržet své emoce na uzdě. Tento vnitřní konflikt je signálem, že je třeba se poučit. Možná vaše srdce ví něco, co si vaše vědomá mysl ještě neuvědomila.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud chcete zapůsobit na svou životní lásku nebo někoho přimět, aby se stal vaší životní láskou, budete mu muset koupit nějaký dárek, který ho přivede do vaší oblasti. Nemusí být drahý, ale měl by být etnický a velmi originální. Ve skutečnosti čím bizarnější, tím lepší.

Práce

Může být těžké soustředit se na práci, protože vaše mysl je zaměstnána myšlenkami na lásku. Místo toho, abyste se rozčilovali, že netrávíte čas s osobou, po které nejvíce toužíte, šiřte své pozitivní, povznášející a láskyplné pocity na své spolupracovníky.

Peníze

Rádi si děláte věci po svém. Jste však tvrdohlavý a umíte být i skvělým týmovým hráčem. Díky podpůrnému aspektu, který ovlivňuje manželství a vážné vztahy, se nyní může jednat o osobní záležitosti, nebo může nastat čas pro vážné obchodní spojení. Planety přinášejí dokonalou rovnováhu mezi akčností a kreativitou. Není to špatná doba pro zahájení nového podnikání, tak do toho jděte!

Zdraví

Poddejte se dnes své jemné stránce. Tam, kde máte tendenci k erotizaci, nahlédněte hlouběji do svého těla a najděte skutečnou potřebu pod povrchovým vzrušením. Astrální energie vám pomáhá řešit vaše potřeby. Nebojte se udělat změny, které se zdají být "nepodstatné": pokud se vám nelíbí vaše současné cvičení, udělejte změnu! Takové věci je nejlepší ujasnit si a jednat hned, abyste se nakonec netrestali z dlouhodobého hlediska.

Přečtěte si také