Denní horoskop RYB na 11. 4. 2022

Ryby 11. 4. 2022

V posledních dnech se vaše mysl soustředila především na vznešenější stránku romantiky - citovou podporu, duchovní pouto, nejvyšší druh lásky. Dnes se vaše mysl pravděpodobně nebude zabývat ničím vznešenějším než fyzickou vášní. Můžete očekávat, že budete celý den posedlí sexem. Naplánujte si nějaký čas o samotě s milencem. Pokud nemůžete, možná se budete muset spokojit s romantickým videem.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je to skvělá příležitost pozvat pár přátel, aby se seznámili s vaší nejnovější láskou. Současná astrální konfigurace naznačuje, že celá akce bude mít velký úspěch, a i když budou připomínat ropuchu, všichni přítomní budou příliš velkorysí na to, aby se o tom zmínili. Můžete si být jisti, že vás oba budou milovat všichni přítomní, a to se všemi bradavicemi.

Práce

Během pracovního dne pocítíte základní proud tření. To je nevyhnutelné. Dobrou zprávou je, že toto tření vás povzbudí k tomu, abyste dosáhli velkého úspěchu. Bude vás inspirovat k tomu, abyste dokázali mnohem více, než jste si mysleli, že je možné.

Peníze

Tento týden přemýšlíte o tom, jak vyjádřit svou vážnou stránku. Máte na srdci těžké věci, ale jejich zadržování nikomu neprospívá. Místo toho v sobě najděte moderátora a podávejte zprávy neutrálním, nezaujatým způsobem. Váš pracovní sektor je přinejmenším bezpečným místem, kde můžete toto své nové já dát najevo. Lidé chtějí slyšet, co máte na srdci, zejména vaše nápady, jak ušetřit firmě peníze.

Zdraví

Současná planetární konfigurace nám dává šanci, abychom do struktury našich bdělých hodin zapojili fyzické a emocionální potřeby našeho vnitřního dítěte - potřebu být vychováván, potřebu být nakrmen a dobře zaopatřen. Pomáhá nám realizovat v životě to, co chceme. Proto je to příznivá doba pro to, abyste si uvědomili, co vám pomůže cítit se ve svém životě bezpečněji. Zeptejte se sami sebe: Co potřebujete, abyste se cítili dobře?

Přečtěte si také