Denní horoskop RYB na 11. 6. 2022

Ryby 11. 6. 2022

Možná na vás posledních několik týdnů zapůsobilo jako jedno z nejintenzivnějších období tohoto roku. Jistě uznáte, že vše, co se týkalo srdečních záležitostí, bylo obdařeno hlubokým a trvalým významem. Nyní je čas na fyzický a psychický odpočinek, abyste mohli své zážitky plně integrovat. Nadcházející týdny nabízejí oázu klidu a ticha.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste se snažili upoutat pozornost někoho výjimečného, budete muset být méně rafinovaní a své požadavky formulovat otevřeněji. Dnešní astrální konfigurace vám dává další impuls, který potřebujete k tomu, abyste vysvětlili, co přesně cítíte. Nesnažte se překrucovat pravdu, abyste byli méně zranitelní; pro jednou buďte zcela upřímní. Budou pak mnohem otevřenější a povzbudivější.

Práce

Máte k dispozici příval pozitivní energie, která ovlivňuje vaši práci. Cítíte se silnější a mocnější než kdy jindy. Pokud potřebujete uzavřít nějakou dohodu nebo někoho přesvědčit, tento den je pro to zcela jistě vhodný. Uspějete.

Peníze

Tento týden má příznivé aspekty, které naznačují, že hledáte způsoby, jak vydělat peníze, které využívají vaše skvělé komunikační schopnosti a celkově vám přinášejí větší potěšení. Důležitou roli budou tento týden hrát vaše vztahy. Navažte rozhovor s úplně cizím člověkem a možná zjistíte, že máte společného víc, než jste si mysleli.

Zdraví

Možná jste se naučili způsoby, jak ignorovat svou potřebu rovnováhy  jejich odhalení bude součástí úkolu vytvořit strukturu, která vám ji poskytne ve větší míře. Zamysleli jste se nad tím, po jakých potravinách se cítíte lehce a přitom spokojeně, plní energie a šťastní? Všichni máme specifické potraviny, které v našem systému fungují nejlépe, ale příliš málo z nás je natolik svědomitých, aby si všimlo, které to jsou. Dnešní planetární konfigurace vás vybízí k tomu, abyste prozkoumali své osobní návyky.

Přečtěte si také