Denní horoskop RYB na 15. 3. 2023

Ryby 15. 3. 2023

Je možné, že vás brzy ráno navštíví návštěva, Ryby. Je to sice překvapení, ale ukáže se, že je vítané. Tento návštěvník pravděpodobně přijde s nějakými dary, ať už v podobě zajímavých zpráv, nebo povzbudivých slov. Pozorně naslouchejte, ale dejte si pozor na plané pomluvy. Dávejte pozor, abyste nešířili pomluvy, o nichž nevíte, zda jsou pravdivé.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce ve vás může vyvolat nepředvídatelné pocity. Nemá vás to ani tak vyvést z míry, jako spíše pomoci prozkoumat, co od určitého blízkého osobního vztahu skutečně chcete. Nenechte se tlačit do rozhodování, protože si možná nejste jisti tím, co skutečně chcete, a mohli byste říci něco, čeho byste později litovali.

Práce

Vaše schopnost přizpůsobit se bude podrobena zkoušce. Každý má nějakou náladu a vy se jí budete muset přizpůsobit. Pokud se někdo dokáže v tomto obtížném minovém poli snadno orientovat, jste to právě vy. Věřte si.

Peníze

Těžiště vašeho života spočívá ve vztazích s ostatními lidmi, zejména s těmi, kteří zasahují do vašeho pracovního a finančního života. Možná zjistíte, že vaše společné výměny jsou nyní láskyplné, podporující, a dokonce i výnosné. Působí mezi vámi úžasně tvořivá energie. Protože však pravda může být také zamlžená, slibte si, že ji společně najdete.

Zdraví

Dnešní astrální konfigurace vám může pomoci pochopit hodnotu autenticity. Nemá smysl plýtvat úsilím na plány, které pro vás v konečném důsledku nemají žádný význam. Vědět, jaké zdravé potraviny rádi jíte, je prvním krokem k tomu, abyste se je naučili připravovat. Cviky, při kterých se potíte, při kterých se opravdu uvolníte a které vás rozesmějí, jsou věci, které můžete znát jen vy. Využijte tento způsob myšlení a bude pro vás snazší vybudovat si vlastní zdravé postupy.

Přečtěte si také