Denní horoskop RYB na 16. 2. 2023

Ryby 16. 2. 2023

Dočasné potíže doma mohou způsobit, že budete chtít zůstat a vyřešit je, místo abyste šli do práce nebo kamkoli jinam. Nicméně, Ryby, naléhavé mohou být také záležitosti týkající se kariéry, takže budete pravděpodobně trochu na vážkách. V této době bude pravděpodobně nejmoudřejším rozhodnutím postarat se nejprve o svůj osobní život. Profesní záležitosti na vás budou čekat i zítra.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní postavení planet vás vybízí k tomu, abyste v rámci svého současného vztahu vyzkoušeli něco nového, ale možná až poté, co si plně uvědomíte, že starý způsob už vám nevyhovuje. Váš partner (současný nebo budoucí) možná hledá něco víc než jen zřejmé odměny ze společného života. Možná je tedy na čase rozhlédnout se kolem sebe a zjistit, jak byste mohli partnerství okořenit.

Práce

Zvažte možnost zapsat se do kurzu nebo pracovat na získání titulu. Na vysokoškolské vzdělávání dnes myslíte, a tak by to mělo být. Pokud se budete nějakým způsobem věnovat vzdělávání, můžete v zaměstnání hodně získat. Zvažte všechny možnosti.

Peníze

Tento týden je zdůrazněna potřeba obnovit si soubor dovedností. Díky dalšímu vzdělávání se nejen cítíte jistější v tom, co umíte, ale také si ostatní zvyknou vnímat vás jako odborníka ve zvoleném oboru. Možná budete muset zapojit dovednosti z minulých životů. Nemusíte vědět, proč jste v nich dobří – prostě jste.

Zdraví

Dnešní tranzit vás drží při určitých lidech. Možná existuje způsob, jak se postavit osobě, která ve vás vyvolává tak intenzivní pocity, ale ne dříve, než si sami v sobě přiznáte, co skutečně cítíte. Nemůžete zažít úspěšnou konfrontaci, pokud nedokážete do situace vnést jasno. Možná je tedy dnešní den tím pravým, kdy se o sebe můžete postarat a podívat se do svého nitra. Pomůže vám cvičení a dobrý noční odpočinek.

Přečtěte si také