Denní horoskop RYB na 18. 2. 2023

Ryby 18. 2. 2023

Přítel, možná žena, by na vás dnes mohl být naštvaný, Ryby. Může se jednat o peníze. Možná ji v tuto chvíli nemůžete nijak uklidnit, takže bude nejlepší, když ji ujistíte, jak jen můžete, a pak se stáhnete. Ať už se stalo cokoli, pravděpodobně reaguje přehnaně a nakonec to pochopí. Do té doby dělejte, co můžete, abyste se zbavili svých vlastních obav. Vydržte!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce může znamenat, že budete muset strávit nějaký čas přemýšlením a meditací nad tím, proč se vám může zdát, že vašemu současnému partnerství něco chybí. V hloubi duše víte, že je načase, abyste si o tom promluvili, ale zároveň není moudré pouštět se do toho bez určité představy, jaký přístup zvolíte.

Práce

Někdo nebo něco dnes potřebuje poslední impuls. Nevzdávejte se, dokud toto poslední úsilí nevynaložíte. Ostatní lidé to možná vzdali, ale to není důvod, abyste udělali totéž. Dokažte ostatním, že dokážete dokončit, co jste začali.

Peníze

Tento týden je zdůrazněna potřeba obnovit si soubor dovedností. Díky dalšímu vzdělávání se nejen cítíte jistější v tom, co umíte, ale také si ostatní zvyknou vnímat vás jako odborníka ve zvoleném oboru. Možná budete muset zapojit dovednosti z minulých životů. Nemusíte vědět, proč jste v nich dobří – prostě jste.

Zdraví

Dnešní aspekt vytváří více jiskry, než pravděpodobně víte, co s ní dělat. Už tak máte v sobě tolik sexuální energie, že tohle je taková třešnička na dortu. Pokud se nemůžete vyjádřit s někým jiným, není důvod, proč „nevzít věci do vlastních rukou. Uvolnění sexuální energie je pro zdraví dospělého člověka životně důležité. Existuje více způsobů, jak být smyslný, než jen sex. Otevřete se svému libidu a vzdejte se všem svým dosavadním představám.

Přečtěte si také