Celebrity

26. dubna 2024 14:10

Kisa Císařová

Dominika Myslivcová přiznala potíže ve vztahu. Pár měsíců po narození syna přišla krize

Dominika Myslivcová o krizi s partnerem osm měsíců po narození syna

Když se loni v srpnu stala Dominika Myslivcová (29) poprvé maminkou, vše se zdálo být perfektní a zalité sluncem. Partner Zdeněk byl své vyvolené oporou během porodu, vyzvednout ji přijel s obrovským pugétem rudých růží a dva měsíce po narození syna se na Halloween všichni tři přestrojili za rodinu z animovaného filmu Úžasňákovi. Teď ale modelka a influencerka překvapila svým přiznáním pro web Prima Ženy, že jejich vztah prochází krizí.

„Je to úžasné. Musím říct, že jsem si vůbec nedovedla představit, co mě čeká. Opravdu všichni mluvili neustále o nějaké té největší životní lásce a já pořád nechápala, o čem to povídají. Říkala jsem si, ano, to asi bude velká láska. Je to ale prostě něco nepopsatelného,“ nechala nahlédnout do své duše Dominika Myslivcová při odpovědi na dotaz, jak prožívala uplynulých osm měsíců. 22. srpna loňského roku totiž půvabná blondýnka přivedla na svět syna, kterému společně s partnerem Zdeňkem vybrali exoticky znějící jméno Derian.

Největší láska plavovlásky Dominiky

„Myslím si, že každá matka to pochopí a ví, o čem mluvím. Je to zkrátka ta největší láska, ano, přesně tak,“ dala Dominika zapravdu zkušenějším. Na dotaz, čím jí syn dělá radost, nedokázala influencerka vybrat jednu konkrétní věc. „Úplně vším. Miluji každé ráno, když otevřu oči a vidím, že se na mě usmívá. To je asi to nejkrásnější, co může být,“ rozněžnila se modelka, která musela společně s mateřstvím rapidně proměnit svůj životní styl. Vyspávání a dlouhé polehávání v posteli musela nechat za sebou v létě roku 2023. „Teď vstávám někdy v pět, někdy v šest. Když se zadaří, tak v sedm. Když ho ale vidím, hned mám lepší náladu,“ potvrdila krásná influencerka, že i ona se potýká s běžnými starostmi a radostmi raného mateřství.

Mohlo by vás zajímat: Dominika Myslivcová ukázala pokojíček pro syna. Nechybí vybavení za statisíce

Krize? Ano, bohužel

Když se ale moderátorka Kisa Císařová zeptala na partnera Zdeňka, podobně veselé reakce a nadšené odpovědi se nedočkala. „Dozvěděla jsem se hodně věcí. Jak to říct? Asi jsem si některé věci představovala jinak,“ odpověděla Dominika nejprve v náznaku na otázku, jak se vyvinul jejich vztah se Zdeňkem od doby, kdy se společně stali rodiči. „Vůbec jsem se k tomu nechtěla vyjadřovat, ale možná je to krize. Můžeme tomu tak říkat,“ přiznala Dominika, která po delší době dorazila do společnosti. Coby členka poroty soutěže Hledáme Playmate totiž měla důležitý úkol, a sice podílet se na výběru finálové osmičky dívek, které usilují o vítězství v neotřelé soutěži krásy vyhlášeného magazínu. Pro něj v minulosti zapózovala celá řada známých žen včetně právě Dominiky. Jak se Dominika Myslivcová vyjádřila nejen ke krizi s partnerem, můžete vidět ve videu na začátku článku.

Sdílejte článek
Štítky krize láska vztahy Dominika Myslivcová Influencer Derian

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 5. 2024

Možná cítíte touhu po cestování a toužíte po něčem novém a odlišném ve svém životě. Nemůžete si pomoct, ale fádní rutina vás trochu nudí. Pokud toužíte po dobrodružství, proč si nenaplánovat exotický výlet? I když na to teď nemáte peníze, můžete začít s průzkumem. Už jen vědomí, že se tam jednou vydáte, vám pomůže zvednout náladu, Berani.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.