Denní horoskop RYB na 18. 9. 2022

Ryby 18. 9. 2022

Někomu z vaší rodiny je předepsána láskyplná péče, Ryby. Nabídněte misku polévky a čaj, ale kromě toho se snažte držet stranou. Někdy je nerušený klid tím nejlepším lékem ze všech. I vám by se to hodilo. Proč se neschoulit do klubíčka s dobrou knihou? I když je to uprostřed dne, zatáhněte závesy a předstírejte, že je noc.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete muset učinit určitá rozhodnutí týkající se vašeho nejbližšího a nejintimnějšího vztahu. Váš partner může mít pocit, že je to v pořádku tak, jak to je, ale vy byste se rádi vážněji zavázali. Než uděláte další krok k hlubšímu společenství, dobře si to rozmyslete. Pravděpodobně to budete cítit stále stejně, ale musíte zvážit všechny možnosti.

Práce

Buďte si jistí svou prací, ale dbejte na to, aby se vaše sebedůvěra nezměnila v aroganci. Přílišné chování všeználka lidi odradí. Ztratíte tak právě tu podporu, kterou potřebujete k tomu, abyste se posunuli v další fázi hry.

Peníze

Toto období je o skupinách, politice a samostatném podnikání. Pokud hledáte způsoby, jak si vydělat více a vytvořit si větší stabilitu, vesmír vám dává štěstí a šanci, abyste to dokázali. Obraťte se na přátele a skupiny, které vám pomohou vybudovat si klientelu, zatímco budete přecházet ze současného zaměstnání. Nezapomeňte si své nápady a výrobky chránit autorskými právy a ochrannými známkami, abyste si zajistili budoucí zisky.

Zdraví

Planety naznačují myšlenku změny. Vězte, že nezdravé návyky nezmizí, pokud pro jejich změnu něco neuděláte. Nejdůležitějším zdravotním návykem je pro vás spánek. Spánek umožňuje orgánům odpočívat, buňkám regenerovat a vědomé mysli dává odpočinek. Udělejte si z kvalitního spánku prioritu. Nejprve zbožňujte svou postel! Udělejte si z ní své útočiště pohodlí. Utrácet peníze za dobrou matraci nebo pěkné povlečení a polštáře je rozhodně dovoleno! Také se přes den dostatečně hýbejte, abyste byli před spaním unavení.

Přečtěte si také