Denní horoskop RYB na 19. 2. 2023

Ryby 19. 2. 2023

Někdo z rodiny by se mohl cítit trochu sklesle, Ryby, a vy byste mohli být v pokušení ho povzbudit, abyste ho znovu nastartovali. Nedělejte to. Nebude na to reagovat, což by mohlo v domácnosti vyvolat napětí. Vaše vlastní sebevědomí je pravděpodobně na historickém minimu. V nejlepších časech býváte sami sobě nejhorším kritikem, ale dnes jste trochu zmatení. Snažte se být spravedliví ke všem kolem sebe, zejména k sobě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se budete cítit nuceni jít do práce jinou ulicí než obvykle a vyměnit své dosavadní zvyky za rutinu, která je o něco zajímavější a vzrušující. Výsledkem toho všeho by mohlo být nečekané setkání s někým, na koho rozhodně ve spěchu nezapomenete.

Práce

Dnes s někým pocítíte důležité psychické spojení, které bude mít velmi hluboký význam. Instinktivně víte, co si ten druhý myslí a/nebo co cítí. Toto spojení s největší pravděpodobností povede k důležitému průlomu ve vaší práci.

Peníze

Tento týden je zdůrazněna potřeba obnovit si soubor dovedností. Díky dalšímu vzdělávání se nejen cítíte jistější v tom, co umíte, ale také si ostatní zvyknou vnímat vás jako odborníka ve zvoleném oboru. Možná budete muset zapojit dovednosti z minulých životů. Nemusíte vědět, proč jste v nich dobří  prostě jste.

Zdraví

Vaše cesta je někdy osamělá. Dnes máte možná pocit, že nikdo nezná vaši bolest, a pravděpodobně máte pravdu. Místo toho, abyste se s těžkým srdcem plahočili do kopce, zvažte, jestli byste neměli svou energii obrátit k vytváření spřízněnosti. Pokud se cítíte být sami, půjčte si film, který vám doporučil přítel. Pokud je možné být mezi lidmi, zkuste se otevřít a navrhněte, že si zajdete na jídlo nebo někoho vezmete na oblíbenou procházku. Pak se pořádně a naplno vyspěte.

Přečtěte si také