Denní horoskop RYB na 19. 5. 2023

Ryby 19. 5. 2023

Často se říká, že vaše energie se živí silnými emocemi. Situace, které vyžadují určitou odvahu, jsou vynikajícím zdrojem takových emocí. To je klíč k pochopení nadcházejícího dne, Ryby. Je pravda, že můžete očekávat několik za vlasy přitažených setkání, ale jak lépe předvést své schopnosti buď jako zaměstnanec, nebo vášnivý partner?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Aktuální aspekt ve hře dnes zvýrazňuje vaši zábavnou stránku. Pokud se účastníte večírku nebo společenské akce, bude to vaše přirozená schopnost rozesmát ostatní, která vám nakonec může zajistit rande. Máte úžasný, svérázný smysl pro humor, který ostatní bezmezně rozveseluje. Někdo tuto vaši stránku hluboce ocení a bude vás chtít poznat blíže.

Práce

Budete v pokušení odsunout některé méně žádoucí úkoly na druhou kolej. Dávejte si na to pozor. Jejich odložení na později vám jen ztíží jejich pozdější dokončení. Bude lepší, když se o tyto věci postaráte hned.

Peníze

Aktivita v oblasti peněz a hodnot prakticky znemožňuje odrazit všechny nabídky a příležitosti, jak si krátkodobě vydělat více. Váš domácí život může být nyní chaotický. Neutrácejte více, než si můžete reálně dovolit.

Zdraví

Dnešní aspekt vytváří oheň téměř na zapálení zápalky. Když se k tomu přidá vaše divoká povaha, máte tento měsíc spoustu energie, se kterou můžete pracovat. Využijte ji tím nejzdravějším možným způsobem: fyzickým cvičením. Přebytečnou energii je třeba vyjádřit tělem (tanec, sex, sport atd.), než zamíří do mysli. Nezpracovaná energie se může snadno proměnit v hněv nebo ostrá slova. Kromě toho udržujte maximální příjem vody, abyste si udrželi rovnováhu.

Přečtěte si také