Denní horoskop RYB na 20. 1. 2023

Ryby 20. 1. 2023

Vaše fyzická i duševní energie by dnes měla být velmi vysoká, a tak byste se mohli cítit neklidní po celé dopoledne. Odpoledne a večer byste proto mohli strávit venku, na nákupech, na návštěvách nebo na přednáškách. Mohlo by dojít i na nějaké podnětné diskuse. V určitém okamžiku byste mohli obdivovat park nebo zahradu. Nesnažte se toho dělat příliš mnoho a užijte si den.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky astrálnímu uspořádání je to příznivá doba pro pozvání na první rande. Je velmi pravděpodobné, že to bude přesně taková příležitost, v jakou jste doufali – spousta zajímavé konverzace, spousta společných věcí, spousta důvodů k smíchu a možná i opravdová vášeň. Oba na tento večer budete ještě dlouho vzpomínat.

Práce

Nyní je čas vrátit se zpět a zkontrolovat plány, které jste dříve vytvořili. Než uděláte další krok vpřed, věnujte čas zamyšlení nad tím, kde jste byli. Tímto postupem si v dlouhodobém horizontu ušetříte spoustu času, energie a prostředků.

Peníze

Pro vás je tento týden ve znamení energie shromážděné ve vašem domácím sektoru, což vás nutí přemýšlet zcela jinak. Více života v této oblasti znamená, že můžete přijímat klienty ve své domácí kanceláři nebo z tohoto prostoru realizovat spoustu nových obchodů. Stejně tak je na vzestupu vaše kreativita. Pokud k tomu máte sklony, mohlo by pro vás být velmi přínosné podnikání týkající se domova, například dekorace nebo stavba.

Zdraví

Planetární konjunkce v příštích dnech vám objasní, kterým částem své každodenní rutiny a zdravotních postupů je třeba věnovat pozornost. Otevřenost vůči změnám je ohromující a osvobozující zároveň. Pamatujte, že postupné přidávání malých úprav do každodenní rutiny vám z dlouhodobého hlediska poslouží mnohem lépe než snaha o příliš velké změny příliš brzy nebo přijetí extrémních technik, které je příliš obtížné udržet.

Přečtěte si také