Denní horoskop RYB na 22. 2. 2023

Ryby 22. 2. 2023

Je možné, že se dnes budete bát o svou práci, Ryby. Naštěstí jsou tyto obavy neopodstatněné. V práci dochází k mnoha otřesům. Pokud ale budete svou práci i nadále vykonávat dobře, je pravděpodobné, že díky svému úsilí získáte prémie nebo budete povýšeni. Zasloužíte si to.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Obecně byste rádi věděli, na čem jste v jakémkoli vztahu, ale čím více se snažíte zjistit, kde je dnes hranice, tím více potíží můžete mít. Současný planetární tranzit může znamenat, že věci mezi vámi mohou být zmatené. Pokud máte něco důležitého k projednání, možná bude lepší nechat to na jindy. Místo toho se prostě bavte.

Práce

Zpočátku můžete odmítat snové, fantaskní a rozmarné nápady a lidi, kteří vás napadnou později během dne. Místo toho byste je však měli přijmout. Pokroku dosáhnete, když se odkloníte od svého plánu a budete snít ve velkém. Využijte svou představivost.

Peníze

Tento týden myslíte ve velkém. Možná budete v pokušení oslovit kvalifikované odborníky, aby vám pomohli dát vaše finance do pořádku, nebo se prostě jednou provždy rozhodnete, že přestanete žít od výplaty k výplatě. Využijte své přirozené inteligence a organizační síly, abyste se vyslovili pro to, co chcete, a vytvořte si spolehlivý plán, jak toho dosáhnout. Zůstaňte opravdu soustředění a jasně si uvědomte, čeho chcete dosáhnout.

Zdraví

Touha prosadit se by dnes mohla být obzvlášť silná. A to jak po stránce psychické a emocionální, tak i fyzické. Snažte se tomuto pocitu nepodlehnout a raději ustupte a všimněte si toho, co to je: tendence být na sebe tvrdý, když jsou pro vás věci matoucí nebo zdrcující. To, co opravdu potřebujete, je dát si šálek dobrého čaje nebo trochu osvěžujícího cvičení a hodně odpočívat. Touha tlačit na sebe je způsob, jak zakrýt své skutečné emoce.

Přečtěte si také