Denní horoskop RYB na 24. 6. 2022

Ryby 24. 6. 2022

Dnešní den může být docela bojovný, Ryby. Ze všech stran proti vám mohou stát lidé. Vaše každodenní rutina může být vážně narušena. Ostatní mohou být dosti tvrdohlaví a vy se můžete dostat do situace, v níž nikdo nebude ochoten ustoupit. Ať se stane cokoli, budete vyzváni k jednání. Tento den bude zcela jistě nabitý událostmi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den je skutečně spíše dnem pro konverzaci a diskusi než pro vášně. Současné uspořádání planet naznačuje, že pokud procházíte těžkým obdobím ve svém současném vztahu, pak je to ideální příležitost si o tom promluvit a věci vyřešit. Diskuse u jídla a sklenky vína vám může pomoci proniknout k jádru věci.

Práce

Dnešní den je vhodný k tomu, abyste posílili své pracovní já a byli tak lépe připraveni zvládat budoucí výzvy. Vezměte si další nástroje do své sady nářadí. Učte se od mistrů, kteří jsou ochotni se s vámi podělit o své triky v oboru.

Peníze

Tento týden přináší podpůrný vesmír. Vaše mysl se soustředí na zavedení plánu úspor a investic, zejména pro vaši rodinu. Chcete být v této oblasti zodpovědnější a omezit impulzivní výdaje. Zamyslete se nad tím, jak vašim potřebám slouží práce pro velkou instituci. Možná je čas přemýšlet o založení vlastního podniku?

Zdraví

Díky dnešnímu uspořádání planet se cítíte sebejistější a zároveň možná trochu nervózní. Emoce jsou proměnlivé a těžko se dají zařadit do nějakých škatulí. Máte tendenci chtít věci pojmenovat a umět uspořádat podobné s podobným. Proto se můžete cítit frustrovaní, pokud se cítíte více emocionálně v oblastech, kde jste zvyklí cítit se organizovaně. Aspekt ve hře má tendenci vyvolávat iracionálitu. Využijte cvičení, které vám pomůže cítit se více pod kontrolou.

Přečtěte si také