Denní horoskop RYB na 26. 7. 2022

Ryby 26. 7. 2022

Dnes dramaticky vrcholí váš měsíční emoční cyklus, Ryby. Je docela možné, že vybuchnete jako sopka. Nestyďte se tyto emoce uvolnit. Vaše ženská a mužská přirozenost jsou propojeny a harmonicky spolupracují, aby se mohly naplno projevit. Otevřete brány komunikace a nechte se nabít razancí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ačkoli je kolem vás prvek vášně, může to vyžadovat určitou práci, aby se zhmotnil. Planetární konfigurace naznačuje, že pokud máte životní zájem o sblížení s určitou osobou, možná ji budete muset svést znalostmi a svými odbornými znalostmi v oblasti technik rozšiřujících mysl, než budete moci doufat, že se o vás začne zajímat. Ale jakmile se tak stane, pak to bude docela vzrušující.

Práce

Ostatní lidé mohou naléhat, abyste zpomalili, ale vy je nemusíte nutně poslouchat. Dnešní den může být mírně horší, ale širší trend je pro vás poměrně pozitivní. Pohybujete se po vzestupné spirále k úspěchu. Nezastavujte se.

Peníze

Tento týden se týká energie, kterou dostáváte z vesmíru a která ovlivňuje váš pracovní život. Možná budete chtít navázat spolupráci s někým, koho příliš neznáte, abyste mohli udělat nějakou práci, nebo se spojit s jinými lidmi, kteří se chtějí prosadit. Nešlápněte nikomu na kuří oko ani se nepokoušejte o náhlé uchopení moci. Pomalý a vytrvalý postup vítězí. Svou strategii budujte moudře.

Zdraví

Mějte na paměti, že tam venku tančí velké planety a vy jste jen zrnko nebeského prachu! Odhoďte některé větší starosti a soustřeďte se na to, co můžete dnes udělat pro zlepšení svého zdraví (hodně pitné vody, každodenní cvičení, odpočinek). Prioritou je zde osobní pohoda. Ustupte změnám a úpravy se vám budou přijímat mnohem snáze; postavte se změnám do cesty a pocítíte bolest a zklamání.

Přečtěte si také