Denní horoskop RYB na 27. 1. 2023

Ryby 27. 1. 2023

Dnes by mohlo dojít ke konfliktu mezi pracovními povinnostmi a domácími povinnostmi, Ryby. Pravděpodobně se v této situaci budete cítit naprosto bezmocní, takže se můžete cítit podráždění a být výbušnější než obvykle. Snažte se jasně přemýšlet a najít řešení svého hlavolamu a pak podle něj jednat. Vyhněte se pokušení hádat se s ostatními. Večer si jděte zatančit! Vybijte si trochu frustrované energie.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Mluvení je dnes cestou k něčímu srdci. Pokud jdete poprvé na rande, pak na vás bude působit nejen fascinace různými tématy rozhovoru, ale také zvuk hlasu vašeho partnera (současného nebo budoucího). Způsob, jakým převaluje své R, nebo to obzvlášť sexy šišlání vás prostě roztaje.

Práce

Spolupráce se skupinami stejně smýšlejících lidí vám dnes přinese velký úspěch. Společné úsilí přinese fantastické výsledky, takže se nebojte spojit své síly. Lidé ve vašem okolí vás budou ve vašich osobních cílech nesmírně podporovat.

Peníze

V tuto chvíli zvažujete svůj další krok. Je to proto, že aspekty ve vašem finančním sektoru mohou zpomalit to, co přichází. Nepropadejte panice. Když vesmír zavře okno v jedné oblasti, otevře se jiné okno jinde. Využijte svou představivost a vymyslete nové způsoby, jak vydělat peníze, zejména pokud jde o váš každodenní pracovní život. Možná zjistíte, že i přesun na jinou pozici vám přinese více peněz.

Zdraví

Dobrý lukostřelec má skvělou mušku a vůli uspět, ale velmi dobrý lukostřelec se zhluboka nadechne, než vypustí šíp. Pokud je váš dech krátký a nachází se poměrně vysoko na plicích, je vaše muška pravděpodobně špatná. Procvičujte plíce, ať už při práci, nebo při hře: po dobrém hlubokém nádechu by měl následovat ještě delší výdech, kterým se připravíte na další hladový nádech. Tento druh soustředěného cvičení vás udrží na mušce.

Přečtěte si také