Denní horoskop RYB na 27. 11. 2022

Ryby 27. 11. 2022

Zdá se, že zpoždění vládnou dnešku a nelze se jim vyhnout. Dopravní zácpy trápí dojíždění a na telefonáty se nikdo neozývá. Máte pocit, jako byste celý den strávili uvězněni v otáčivých dveřích, které se točí dokola, ale nikam nevedou. Seberte odvahu a snažte se to přežít s trochou humoru. Čokoláda pomáhá. Zítra bude líp!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná budete v pokušení odejít, protože možnost, kterou máte před sebou, je tak vzrušující, že jí prostě nemůžete odolat. Jistá osoba, která mohla být vaším blízkým přítelem, by vám mohla odhalit své skutečné city k vám a vy budete nakloněni. Cesta před vámi se najednou zdá být jiskřivá tak, jak nikdy předtím nebyla.

Práce

Umíte dobře posoudit, co je dobré a co špatné. Máte silnou znalost pravdy, a proto se nebojte o tuto znalost podělit s lidmi, se kterými pracujete. Během dopoledne je vaše úsilí nejužitečnější a nejlépe použitelné.

Peníze

Když se budete snažit vytvořit si ve svém životě větší jistotu, vesmír vás požádá, abyste uklidili trochu finančního nepořádku z minulosti. Neúmyslně zmeškaná platba by se mohla změnit v něco víc a možná bude zapotřebí vašeho nejlepšího diplomatického úsilí, abyste dosáhli odpuštění jakýchkoli poplatků. Postarejte se o záležitosti dříve, než se o nich všichni dozvědí.

Zdraví

Jakékoli nepředvídatelné výkyvy nálad byste dnes měli brát s rezervou  není to zrovna vhodná doba na to, abyste se pouštěli do sporů s kolegy nebo členy rodiny. Dodržujte svůj cvičební režim, i když se vám zrovna nechce. Pocit nenaplněné touhy lze odstranit pouze tím, že se k sobě budete chovat velmi opatrně a budete používat sebepoznání. Zkuste také omezit příjem cukru na ráno.

Přečtěte si také