Denní horoskop RYB na 27. 7. 2022

Ryby 27. 7. 2022

Dnes můžete narazit na silný odpor. Může se zdát, že někdo chce proniknout přímo do vašeho srdce, Ryby. Ve skutečnosti je to poselství, které vám připomíná, abyste o věcech přemýšleli z hlediska kolektivu, jednoty všech. Uvědomte si větší perspektivu, v níž vidíte více než jen svou stranu problému. Než učiníte nějaké zásadní rozhodnutí, diskutujte o problémech s ostatními.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Obecně máte rádi pomalé a soustavné budování a vytváření podmínek pro rozvoj skutečné vášně. Dnes však můžete být zaskočeni a mít málo času na přípravu scénáře. Vaše obvyklá schopnost kontrolovat situaci nebude přítomna. Budete muset být prostě spontánní. Pro jednou se do toho pusťte a skutečně si to užijete.

Práce

Vlna štěstí, která se vám v poslední době dařila, se může náhle úplně zastavit. Problém spočívá v tom, že jste byli tak zaneprázdněni soustředěním se na sebe, že jste zcela zanedbali lidi, se kterými jednáte na profesionální bázi.

Peníze

Tento týden se týká energie, kterou dostáváte z vesmíru a která ovlivňuje váš pracovní život. Možná budete chtít navázat spolupráci s někým, koho příliš neznáte, abyste mohli udělat nějakou práci, nebo se spojit s jinými lidmi, kteří se chtějí prosadit. Nešlápněte nikomu na kuří oko ani se nepokoušejte o náhlé uchopení moci. Pomalý a vytrvalý postup vítězí. Svou strategii budujte moudře.

Zdraví

Chcete to, co chcete, a chcete to hned! Dnes se u vás může projevit netrpělivost. Naléhavost, s jakou prožíváte určité pocity, může tento týden ohromit vaše okolí. Snažte se soustředit na to, abyste pochopili, co chcete, a vyjádřili to slovy, díky nimž lidé poznají, jak vám mohou nejvíce pomoci. Tuto přemíru nebeské energie lze zmírnit pomocí jazyka. Další tip: vypořádejte se se svou frustrací pořádným cvičením nebo na cyklostezce!

Přečtěte si také