Denní horoskop RYB na 28. 7. 2022

Ryby 28. 7. 2022

Tento den není vhodný pro zábavu a hry, Ryby. Ve skutečnosti můžete pociťovat nepříjemnou tíhu svých emocí, takže se budete cítit méně energičtí než obvykle. Je tu střízlivý tón, který vás žádá, abyste se podívali na realitu a učinili některá vážná rozhodnutí ohledně svých budoucích cílů a plánů. Můžete mít pocit, že se časovač chystá zazvonit. Minutová ručička tiká a čeká vás ještě mnoho dobrodružství.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dny, jako je tento, jsou pro vás trochu dilema. Víte, že vás něco tíží na mysli a v srdci, ale neradi byste vypadali zranitelně. Vlastně neradi přiznáváte, že vůbec máte nějaký problém. Takovýto panovačný postoj vám nakonec způsobí jen větší bolest. Zakousněte se do toho a vyplivněte to. Budete se cítit mnohem lépe, když to uděláte.

Práce

Vaši práci dnes obklopuje prvek podvodu, takže buďte obzvláště opatrní, komu a čemu věříte. Dávejte si pozor na dobře oblečené a usměvavé osoby, které se vám snaží prodat bláznivý nápad nebo novou pojistnou smlouvu. Ptejte se na zdroj.

Peníze

Tento týden se týká energie, kterou dostáváte z vesmíru a která ovlivňuje váš pracovní život. Možná budete chtít navázat spolupráci s někým, koho příliš neznáte, abyste mohli udělat nějakou práci, nebo se spojit s jinými lidmi, kteří se chtějí prosadit. Nešlápněte nikomu na kuří oko ani se nepokoušejte o náhlé uchopení moci. Pomalý a vytrvalý postup vítězí. Svou strategii budujte moudře.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce je pro vás pozitivním aspektem, který podporuje ty, kdo jsou ochotni proměnit své dobré úmysly v činy. Síla tohoto tranzitu spočívá v tom, že ve svém citovém životě pocítíte přínos cvičení a zdravé stravy. Začněte dnešním dnem. Soustřeďte se na to, aby váš jídelníček byl zrcadlovým odrazem toho, co cítíte jako správné: hodně zeleniny, málo sladkostí, bílkoviny hledejte v luštěninách a omezte nasycené tuky!

Přečtěte si také