Denní horoskop RYB na 30. 5. 2022

Ryby 30. 5. 2022

V současné době se zmítáte mezi dvěma silnými touhami – touhou tvořit pro vlastní potěšení a touhou potěšit druhé. K této druhé touze přicházíte přirozeně, protože je součástí vaší povahy. Bude pro vás pochopitelně obtížné tento nesoulad vyřešit. Řešení pro vás vyplývá z odpovědi na otázku, proč cítíte tak silnou potřebu být oceňováni.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární konjunkce vám dává šanci navázat vážný vztah se svým milostným zájmem, ale ne bez dlouhého přemýšlení o tom, zda děláte správnou věc. Může se stát, že jste již nějakou dobu chtěli nadhodit téma hlubšího závazku, ale čekali jste na správnou náladu. Dnes máte šanci, ale nenechte se ovládnout strachem.

Práce

Dnes máte velkou sílu. Mějte však na paměti, že to, že máte sílu, neznamená, že ji využijete ke svým osobním cílům. Nedostatek spravedlnosti během dne odvede vaši energii k nápravě křivd.

Peníze

Pokud jde o vaši finanční budoucnost, máte dostatek odvahy. Vesmír by mohl způsobit problémy mezi vámi a nějakou institucí (například vaším pracovištěm) nebo mezi tím, že chcete trávit čas v kanceláři a cestováním. Jedno nebo druhé musí ustoupit, jinak bude vaše finanční situace nepříznivě ovlivněna. Postupujte velmi obezřetně.

Zdraví

Dnes je nádherný den pro romantiku! Obvykle jste vyrovnaní a odtažití, ale dnešek je vhodný k tomu, abyste odhodili všechny starosti do větru a vyjádřili své nejhlubší city ke všemu. Toho lze samozřejmě dosáhnout mnoha způsoby. Vezměte svého psa ven a aportujte! Nebo si pusťte svůj oblíbený film a ve tmě vezměte milence za ruku. Pokud vás napadne něco lepšího – udělejte to, neprohrajete!

Přečtěte si také