Denní horoskop RYB na 6. 3. 2023

Ryby 6. 3. 2023

Knihy nebo přednášky o duchovních či metafyzických záležitostech by vás mohly inspirovat k tomu, abyste se věnovali nějakému tématu a možná se pustili do psaní, Ryby. Kontakt s přáteli nebo kolegy s podobnými zájmy by mohl vyústit ve fascinující diskuse. Možná získáte poznatky o tom, jak účinněji sledovat své cíle. To vás posune kupředu jak po materiální, tak po intelektuální a duchovní stránce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská atmosféra vám dnes dává volnou ruku k prozkoumávání nádherného světa vztahů. K tomu však potřebujete být flexibilní a upovídaní. Neočekávejte, že se hned rozhoří vášeň, protože než se vůbec dostanete na rande, budete se muset poctivě dvořit, což může zahrnovat dost povídání na všechna témata pod sluncem.

Práce

Vzorec pro úspěch je pro vás nyní velmi nejasný. Všude, kam se obrátíte, se objevují protichůdná sdělení. Klíčem k úspěchu je, abyste se řídili svým srdcem. Dělejte to, co vás baví, a automaticky dosáhnete vytouženého úspěchu.

Peníze

Možná zjistíte, že možnosti vydělávat a šetřit peníze se během několika následujících týdnů zdvojnásobí nebo dokonce ztrojnásobí. Zatímco budete zaneprázdněni sběrem zralého finančního ovoce všude kolem sebe, nezanedbávejte rodinu, děti, romantiku a kreativitu. I když se budete více scházet, bavit a zkoušet nové věci, dbejte na to, abyste se drželi svého rozpočtu. Na několik týdnů budete mít příležitost vymanit se ze starých vzorců.

Zdraví

Nevyhýbáte se pozornosti a téměř vždy na sebe berete vinu, když se něco nepovede. Nepotřebujete širší prostor  už teď si užíváte velké svobody, dokonce i světla reflektorů. Pokud váš obvyklý cvičební program zahrnuje předvídatelnou rutinu, zkuste do něj zařadit něco jiného - například běhání nebo stažení fitness aplikace. Využijte svůj hlas: hlasitý zpěv v autě nebo ve sprše je dobrým aerobním uvolněním. Vaše chování by nemělo zadržovat energii kundaliní – ta volá po uvolnění!

Přečtěte si také