Denní horoskop ŠTÍRA na 10. 11. 2022

Štír 10. 11. 2022

Zdá se, že vás dnes pohání romantické představy o přátelích. Možná uvidíte dlouholetého přítele v novém světle jako možného romantického partnera. Skupina by se mohla zdát být odpovědí na všechny vaše problémy. Mohli byste být náhle přesvědčeni, že máte ty nejúžasnější přátele na světě. Takový pohled může být dobrý, pokud si nezačnete myslet, že všichni jsou dokonalí!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete hájit své zásady a hodnoty. Pokud jste mlčeli a zároveň jste se vnitřně rozčilovali nad některými postoji a vzorci chování, které váš partner (současný nebo budoucí) v poslední době projevuje, pak je možná na čase se ozvat. Pokud budete v těchto otázkách nadále potlačovat své skutečné emoce, budete nakonec trpět vy i váš vztah.

Práce

Ujistěte se, že jdete za svými sny! Zachovejte si naději, že skutečně dosáhnete toho, co jste si v tomto životě předsevzali. Saháte po jasné hvězdě – své osobní osudové hvězdě. Přijměte tento sen. Žijte ho!

Peníze

Energie nyní proudí snadno, bez rušivých vlivů a překážek. Vzhledem k tomu, že aspekty ovlivňují vaši kariéru, je to skvělá zpráva. Nové šance na postup jsou pro vás přímo na povrchu. Od povýšení až po zvýšení platu, můžete to zařídit. Je to o to lepší, že sny a ambice se spojují s vaší oblastí peněz a hodnot. Jen neutrácejte to, co ještě nemáte.

Zdraví

Po několik dní působí nepříznivý aspekt. Pozor byste si měli dávat na svůj sklon mluvit dříve, než přemýšlíte. Místo toho, abyste rozmazávali, co si myslíte, a očekávali, že se to vyřeší, jděte raději se svými frustracemi do posilovny nebo si jděte zaběhat, zaplavat či zajezdit na kole. Naučte se hledat uspokojení v poznání vlastních pocitů, aniž byste je nutně museli vyjadřovat druhé osobě. Zkuste to po dobu jednoho týdne a výsledky vás potěší.

Přečtěte si také