Denní horoskop ŠTÍRA na 15. 10. 2022

Štír 15. 10. 2022

Dnešní den je vhodný k tomu, abyste se věnovali novým zájmům. Možná jste nedávno objevili knihu, která vám otevírá nové oblasti. Pokud váš spánek nedávno přerušily sny, zkuste si vybavit celkový pocit, který jste měli, a chvíli o něm přemýšlejte. Pravděpodobně si uvědomíte, že jde pouze o emocionální pozůstatky z vyčerpání, které vás v posledních týdnech dohánělo.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den je plný rozporů. Zatímco vy se cítíte velmi emocionálně a potřebujete, aby vás někdo ocenil, pomazlil se s vámi a řekl vám, jak jste úžasní, váš partner se může cítit opačně a potřebuje prostor a čas, aby si mohl vyrazit a dělat věci sám. I když by to mohlo být potenciálně zraňující, oceňte, že oba máte nyní jiné potřeby, a možná je možný kompromis.

Práce

Vnímáte, že ostatní nasazují vážnější tón, i když třeba nejste v práci. Zdá se, že lidé, s nimiž jste, se nedokážou uvolnit, a to vás sráží. Nechcete se nechat zatížit v den, kdy si hrajete.

Peníze

Vesmír přináší změny v tom, jak se vnímáte a jak se stavíte ke světu. Ostatní vás obvykle vnímají jako pracovité a šetrné. Avšak aspekty ovlivňující vaše skupiny, politiku a samostatné podnikání mohou způsobit, že budete najednou působit více společensky. Někteří by vás dokonce nazvali životem večírků, protože se seznamujete s novými lidmi, uzavíráte dohody a plníte si společenský kalendář.

Zdraví

Pro vaše zdraví je důležité věnovat pozornost svému podvědomí. Je toho hodně, co se děje "pod povrchem", a vy byste o tom raději věděli, než abyste o tom nevěděli, že? Jedním ze způsobů, jak mít přehled o svých podvědomých obavách a touhách, je vést si snový deník. Je to jednodušší, než se zdá - pokud jste si deník nikdy předtím nevedli. Stačí si každé ráno vyhradit pět až deset minut a během snídaně si načrtnout svůj sen. Objeví se vhledy.

Přečtěte si také