Denní horoskop ŠTÍRA na 17. 1. 2023

Štír 17. 1. 2023

Návštěvníci v domě by se mohli podělit o příběhy o zvláštních zážitcích, možná o intenzivních a živých snech, vizích nebo třeba o předtuchách, které se vyplnily. To by vás, Štíři, mohlo přimět k zamyšlení nad podobnými vlastními zážitky. Možná by pro vás a vaše přátele bylo dobré navštívit nějaké kurzy nebo semináře o psychickém rozvoji. Zážitky budou pravděpodobně pokračovat, a když budete vědět, co hledat, budou srozumitelnější.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární energie podporuje jeden konkrétní milostný vztah, který se stává výraznějším. Bez ohledu na to, kolik milostných zájmů máte momentálně v kapse, jeden z nich zastíní všechny ostatní. I když jste jim v minulosti možná nevěnovali příliš pozornosti, dnes je rozhodně nebudete moci ignorovat a určitě ani nebudete chtít.

Práce

Atmosféra dne je jistě taková, že se vám daří a můžete ji využít. Setkání s ostatními proběhnou překvapivě dobře. Pokud potřebujete na někoho udělat pozitivní dojem, dnes je pro to ten správný den. Přirozeně se cítíte na koni.

Peníze

Máte aspekty, které ovlivňují peníze a dluhy jiných lidí. To signalizuje potřebu komunikovat s těmi, kterým dlužíte peníze, a ujistit se, že jste oba na stejné vlně ohledně toho, co a kdy bude zaplaceno. Ve společných investicích se skrývá jistá lehkost. Ty vám mohou pomoci z případných finančních zádrhelů, které se mezitím objeví. Buďte si jisti, že o vás bude postaráno.

Zdraví

Pokud se už teď cítíte jako flirtér, je pravděpodobné, že dnes na sebe uděláte dojem novými schopnostmi. Možná ani nemáte v úmyslu flirtovat, ale ostatní si to budou myslet. Vaše dychtivost navazovat vztahy s druhými (zejména toho pohlaví, které vás oslovuje) bude neukojitelná. Někdy tato energie ostatní převálcuje. Nezapomeňte si dopřát aerobní cvičení, abyste zažili co nejlepší ztvárnění tohoto aspektu. Vaše láskyplnost a upřímná péče a starostlivost budou vyzařovat a hluboce se dotýkat druhých. Ignorujte zkratkovitost!

Přečtěte si také