Denní horoskop ŠTÍRA na 18. 10. 2022

Štír 18. 10. 2022

Dnes může být pro vás a vašeho blízkého obtížné navázat kontakt. Jste zaneprázdněni osobními záležitostmi a povinnostmi. Ačkoli máte v úmyslu sejít se na večeři, zdá se, že se vám nedaří navázat kontakt. Je to frustrující, ale zkoušejte to dál. Až se konečně sejdete, společnost vám čekání více než vynahradí!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální znamení naznačují, že máte skvělou příležitost obdržet pozvání na malou událost, která vás opravdu potěší. Právě při rozhovorech s novými lidmi potkáte někoho, s kým si opravdu padnete do oka. Pravděpodobně to bude někdo, kdo s vámi sdílí stejné sentimentální hodnoty a kdo má také rád doma kočky, s nimiž se může mazlit. Vaše konverzace může trvat roky.

Práce

Nedostatek akcí na pracovišti vás bude značně frustrovat. Čekáte na nějaký odvážný krok, ale ten nikdy nepřijde. Vydržte a buďte trpěliví. Dojde k němu. Nyní není čas na to, abyste jakkoli pospíchali. Nejprve potřebujete více informací.

Peníze

Obvykle máte přehled o vydělávání a investování peněz. Nyní může být komunikace ještě důležitější. Budete dostávat více telefonátů, dopisů, e-mailů a textových zpráv. Možné jsou náhlé a někdy i nečekané změny a některé z nich vás mohou překvapit. Než abyste se chytli na návnadu jakéhokoli osobního útoku, reagujte raději pomalu a rozvážně. Vaše fondy vám později poděkují.

Zdraví

Milujete krásu. Z krásy čerpáte velkou část svého štěstí. Možná si dnes budete hrát na hospodyni, a to ve velkém stylu. Těšte se z věcí, které můžete udělat v domácím nebo pracovním prostředí a které mají vliv na to, jak se budete druhý den cítit. Spousta činností, které děláme kolem domu, může být příležitostí k provádění dechových cvičení nebo jednoduchému protahování. Moudrý je ten, kdo tyto věci začlení do svého života!

Přečtěte si také