Denní horoskop ŠTÍRA na 18. 8. 2022

Štír 18. 8. 2022

Pokud jste u některých svých projektů narazili na velký odpor, měli byste je pravděpodobně nechat plavat. Je možné, že něco stále děláte určitým způsobem, i když se vaše cíle změnily. Dříve jste mysleli jen na to, jak se prosadit v kariéře. Je to to, co stále chcete? Zamyslete se nad tím.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vztahy se vám mohou zdát v dnešním astrálním klimatu pozastavené, takže se budete cítit, jako byste byli nějakým způsobem odříznuti od svých nejbližších. Problém je nejspíše způsoben postojem nebo strnulým myšlením, které je třeba probrat, aby se vyjasnilo. Musíte si uvědomit, kde nejste sami k sobě upřímní, a udělat vše pro to, abyste to napravili.

Práce

Toto období je pro vás skvělou příležitostí, abyste pokročili v plnění ročních cílů, které jste si stanovili v době svých narozenin. Právě teď je pro vás možný obrovský skok. Klíčové je věnovat čas plánování a revizi, na rozdíl od slepého jednání.

Peníze

V oblasti vaší kariéry nyní dochází ke změnám. Kariérní otázky jsou vám blízké, ale snažte se, aby vás tento týden nepohltily. Může to být jednoduše proto, že se zde soustředí tolik energie. Vždy se však můžete rozhodnout nastolit rovnováhu mezi penězi, které vám přinášejí, a přáteli a rodinou, kteří by vás čas od času rádi viděli.

Zdraví

Vaši vysokou energii doplňuje dnešní planetární konjunkce, která je pro tuto emocionální planetu rychlá a živá. Očekávejte proto, že se budete těšit z blízkých osobních vztahů. Díky konverzačnímu talentu a živému zájmu o umění a kulturu bude vaše okolí vzrušující. Nedovolte, aby vás o tento oslnivý okamžik připravila letargie nebo špatná strava. Je načase udržet si energii cvičením a lehkými jídly!

Přečtěte si také