Denní horoskop ŠTÍRA na 22. 3. 2023

Štír 22. 3. 2023

Štíři, nyní pro vás nastává období velké vnitřní transformace a silných otřesů ve vašem vnějším životě. Jedna vaše část to chce přivítat a vrhnout se vpřed, zatímco jiná část se drží zpátky, možná ze strachu nebo z nedostatku sebedůvěry. Odpor sice může změnu oddálit, ale nemůže ji zastavit. Možná bude nejlepší pokračovat vpřed navzdory obavám. Vydržte!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jediné, co dnes musíte udělat, abyste na někoho zapůsobili, je být naprosto sami sebou, se všemi bradavicemi. Není třeba se držet zpátky. Můžete vyprávět všechny své nejhorší vtipy, být tak otevření, jak jen chcete, říkat všechny ty věci, které se říkat nemají, a výsledkem bude, že někomu splníte každý sen. Těžko uvěřit, ale je to pravda!

Práce

Poslední tři týdny byly časem pro přemýšlení a hodnocení. Nyní je toto období u konce a je na čase, abyste se na základě získaných poznatků s důvěrou posunuli vpřed. Vaše logické myšlení je opět v pořádku, proto neváhejte a pokračujte.

Peníze

Tento týden se týká vašeho domu snů a minulých životů, které mohou náhle odhalit talent, o němž jste nevěděli. Vložte nějakou akci a záměr tam, kam nyní směřuje vaše pozornost, a možná zjistíte, že peníze vás okamžitě následují. Pokud budete naslouchat svému vnitřnímu vědění, těžko si představit šťastnější období.

Zdraví

Je toho tolik, co můžete udělat pro zlepšení svého každodenního života. Čerstvé květiny v modré a žluté barvě mohou zlepšit náladu. Čistý stůl nebo ustlaná postel vám usnadní odpočinek. Neméně důležitá je správná a pečlivá péče o vaše tělo. Je vaše koupelna vybavena skvěle vonícím šamponem nebo mýdlem na ruce? Tyto drobné vymoženosti vám mohou dodat pocit pohody, když jsou ostatní části života hektické.

Přečtěte si také