Denní horoskop ŠTÍRA na 23. 11. 2022

Štír 23. 11. 2022

V následujících týdnech budete mít velkou výdrž. Vaše energie se zvýší díky převládajícím planetárním tranzitům. Daří se vám v oblasti romantických tužeb a kreativity. Měli byste se snažit mít situace pod kontrolou. Nedovolte, aby váš život ovládly emoce vaše nebo někoho jiného.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den je skvělou příležitostí k uspořádání malé oslavy a také k rozšíření vašeho společenského okruhu. Ve vzduchu dnes bude vládnout úžasný pocit harmonie, vzletnosti a zábavy při jakémkoli setkání. Pokud hledáte toho pravého, pak rozvíjejte svůj smysl pro humor a vyrazte na místa, kde si můžete odpočinout a dobře se zasmát. Není to doba, kdy byste měli trčet doma a sledovat televizi.

Práce

Nerozumíte tomu, jak ostatní lidé fungují, a tak je vaší první reakcí být k nim velmi kritický. Zde buďte opatrní. To, že někdo něco nedělá tak, jak to děláte vy, ještě neznamená, že máte právo ho kárat.

Peníze

Máte opravdu silný koktejl, vesmír vám dodává energii a podněty k tomu, abyste splnili všechny své úkoly a ukázali ostatním, že to myslíte vážně. Je to skvělá doba pro kontakt s druhými lidmi, abyste mohli vyjednávat o čemkoli, od smluv až po pronájmy. Nevyhýbejte se konfrontacím a nezapomeňte si říct o to, co si zasloužíte. Nemusíte křičet, protože ostatní vás přečtou jasně a zřetelně.

Zdraví

Je čas se protáhnout. Pokud máte nějaké fyzické nebo emocionální potíže, doporučujeme vám, abyste si sedli na zem a protáhli si páteř – určitě vám to pomůže. Nezapomeňte, že váš pomyslný lví ocas je připevněn k vaší páteři. Jakékoli pocity stísněnosti, ať už emocionální, nebo fyzické, se rozptýlí s dobrým a dlouhým protažením nebo návštěvou místního zařízení na jógu. Nezapomeňte se po protažení páteře vždy napít velkého množství vody  zvyšuje pružnost.

Přečtěte si také