Denní horoskop ŠTÍRA na 26. 1. 2023

Štír 26. 1. 2023

Pamatujte, že nikdo vás nemůže bez vašeho souhlasu nutit cítit se méněcenně, Štíři. Může se zdát, že se vám dnes ostatní snaží ukázat své znalosti o světě a o tom, jak by měl být řízen. Nenechte si namluvit, že vaše myšlenky a nápady jsou méně platné než ty jejich. Zároveň je pro vás důležité, abyste zůstali otevření a přijímali myšlenky druhých lidí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky významnému planetárnímu aspektu tohoto dne si velmi dobře uvědomujete, co vlastně hledáte u partnera. Najednou skutečně jasně oceníte kombinaci osobnostních rysů a schopnosti vyjádřit řadu pocitů, která vás skutečně vzrušuje. Ale to poslední, co byste teď chtěli dělat, je hledat to. Ten pravý člověk se objeví, až přijde ten správný čas.

Práce

Hrozí, že se dnes střelíte do nohy. Nebuďte pánem své vlastní zkázy. Dávejte si zkrátka na sebe pozor a dávejte si pozor na to, co říkáte určitým lidem. Jiní lidé mohou změnit tvář, aby dosáhli toho, co chtějí.

Peníze

Do vašeho rodinného a romantického sektoru se přidává určitá tíha. Může zde vzniknout nutkání omezit se, zejména pokud jde o výdaje. Bavit se v rámci svého rozpočtu však může být stejně jednoduché jako používat svou představivost. Buďte za daných okolností co nejkreativnější.

Zdraví

Chvíli se s něčím smiřujete a pak se sami sebe zeptáte – kde je v té rutině to kouzlo? Udržujte se pod kontrolou tím, že budete ve svém jídelníčku dbát na pestrost. V sezóně je mnoho báječné zeleniny plné výživných látek, ze které lze připravit polévky, nákypy nebo ji můžete přidat do dušených pokrmů. Existují také zdravotní rituály, jako je sauna nebo horké koupele, které vám mohou dodat pocit výjimečnosti. Zůstaňte aktivní při hledání nových zdravých odbytišť, která si můžete vychutnat.

Přečtěte si také