Denní horoskop ŠTÍRA na 5. 10. 2022

Štír 5. 10. 2022

Čeká vás několik nečekaných překvapení, ale nebojte se, protože většina z nich bude vzrušující a vítaná. Připravte se na to tím, že budete otevření a budete přijímat ostatní lidi a nové situace, které přinášejí. Cesta nejmenšího odporu vás zavede přesně tam, kam potřebujete. Pohybujte se směrem k lidem, kteří vyzařují láskyplnou, pozitivní energii.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konfigurace pro vás může být poněkud intenzivní, ačkoli emocionální scény vám obecně nevadí. V každém případě se vždy můžete schovat pod svou mrzutou skořápku, pokud se cítíte opravdu zranitelní. Ale pravděpodobně to nebude tak zlé. Jen si musíte zvyknout na to, že vás tato osoba zbožňuje způsobem, jakým vás ještě nikdo nikdy nezbožňoval. Začne se vám to líbit.

Práce

Vaše rady ostatním budou pro ně nesmírně cenné. Máte nadhled a široký pohled na věc, a to je přesně to, co ostatní potřebují. Nyní jde o to, abyste dokázali poradit sami sobě a řídili se svými dobrými radami.

Peníze

Nyní máte aktivitu, která ovlivňuje skupiny, politiku a samostatnou výdělečnou činnost. Je to skvělá doba na to, abyste si prošli své kontakty a zjistili, jak by vám někdo mohl pomoci rozvinout nový nápad do podoby produktu nebo služby, která by vám vydělávala peníze. Vy máte know-how, ale tento druhý člověk má peníze nebo konexe, aby to posunul na další úroveň.

Zdraví

Někdy se zaseknete ve vyjetých kolejích. Všechno to čekání na správný čas vás může přivést na místo setrvačnosti. Díky astrální energii ve hře je tento den skvělý k tomu, abyste se znovu postavili na nohy! Toto je čas pro péči o sebe, ne o druhé. Dopřejte si to, co potřebujete, pokud jde o stravu, cvičení a odpočinek. Můžete pocítit nutkání postarat se o někoho jiného jako důkaz, že jste vylezli ze své ulity  odolejte a vytrvejte!

Přečtěte si také