Denní horoskop ŠTÍRA na 8. 1. 2023

Štír 8. 1. 2023

Není to tak zlé, jak si myslíte, Štíre. Ve skutečnosti se situace rozhodně zlepšuje. To se ovšem nikdy nedozvíte, pokud se odmítnete vytáhnout z postele a přesvědčit se na vlastní oči. Vaše tvrdá práce v posledních měsících vás zanechala unavené a poněkud vyčerpané. Dnes však začínáte vidět, že se vám to vyplácí! Je čas vstát, obléknout se a oslnit svět svou genialitou. Víte, že to dokážete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální energie nabízí skvělou příležitost k mnoha společenským aktivitám a setkání s novými přáteli. Pokud hledáte ideální romantické rande, můžete ho najít na místech, jako jsou sportovní centra, mezi duchovními lidmi nebo na jiných místech, kde jsou lidé ochotni spolupracovat v týmu. Pro dosažení maximálního efektu je třeba umět mluvit a navazovat kontakty s ostatními.

Práce

Právě došlo k zásadní změně, která bude mít obrovský vliv na příštích sedm let. Během této doby se budete muset více naladit na svou intuitivní stránku, abyste dosáhli vytouženého úspěchu v oblasti kariéry. Nechte se unášet proudem.

Peníze

Tento týden vás pravděpodobně čeká zkouška v oblasti financí. Vaše kariérní oblast je destabilizovaná, což vás nutí k jiným plánům. Zde nyní nemůžete s ničím moc počítat, a proto je nejlepší držet se svých ideálů a zároveň zkoumat možnosti. Mezitím se zcela přetvoříte. Od způsobu oblékání až po způsob mluvy přemýšlíte o tom, jak udělat nový dojem na lidi, na kterých vám záleží nejvíce.

Zdraví

Zmatek se snažíte řešit tak, že ho ignorujete. Jste přirozeně teritoriální a zmatek se s vašimi instinkty příliš neslučuje. Hlouběji se ponořit do sebe je pro někoho s vaší povahou nezbytnou praxí. Musíte se pokusit rozpoznat svou emocionální reakci na zmatek, jinak se budete neustále cítit biti okolím, které frustruje vaše zdánlivá netečnost. Doporučené zdravotní praktiky: jóga, bojová umění a meditace.

Přečtěte si také